Nigdy mnie nie wzruszała tzw "chłopięcość" u dorosłego człowieka, wieczny chłopiec to chyba nawet gorzej niż dzidzia piernik. Gorzej bo to poza, obliczona na litość
Moderator: Estraven
casica pisze:Nie, stanowczo protestujęNie jestem pedofilem, nie chcę młodych chłopców, chcę faceta
![]()
Nigdy mnie nie wzruszała tzw "chłopięcość" u dorosłego człowieka, wieczny chłopiec to chyba nawet gorzej niż dzidzia piernik. Gorzej bo to poza, obliczona na litość
moś pisze:casica pisze:Nie, stanowczo protestujęNie jestem pedofilem, nie chcę młodych chłopców, chcę faceta
![]()
Ależ Jj to też nie dzidzia piernik, daleko mu ale w srodku no..oni tacy sa, szczególnie w tym wieku
felin pisze:Moja mam ma zwyczaj doprowadzać do szału niektórych facetów twierdzeniem, że oni przeważnie z dzieciństwa w zdziecinnienie, bez fazy pośredniej

casica pisze:felin pisze:Moja mam ma zwyczaj doprowadzać do szału niektórych facetów twierdzeniem, że oni przeważnie z dzieciństwa w zdziecinnienie, bez fazy pośredniej
![]()
Mama dobrze mówi
casica pisze:Kupa czysta
casica pisze:Dłubiemy więc regularnie w nosie, czego mniejszy nie lubi.
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...Nie rozumiem w ogóle, tak na marginesie, tego bzika na punkcie rudzielców.
...
I ja nie rozumiem. Fakt, mniej mi się zlewa z podłożem, ale nic poza tym. Żadnej erupcji intelektu (akcelerator do dziś nie powiedziała), ani przebłysku myśli technicznej (przypominam, że Kulka umie obsługiwać ksero).
Ale być może zauważyłaś jaka jest Kulka?
Bura![]()
Inteligencja wpisana w paseczki![]()
A tak serio, to jakaś chyba moda jest na rude. Rude jest argumentem na tak, zupełnie nie wiem czemu
casica pisze:ezzme pisze:jak wszystkie dzieci
Bo co małe to jakoś dziwnie słodkie, dopiero z wiekiem gorzknieje![]()
Slonko_Łódź pisze:casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...Nie rozumiem w ogóle, tak na marginesie, tego bzika na punkcie rudzielców.
...
I ja nie rozumiem. Fakt, mniej mi się zlewa z podłożem, ale nic poza tym. Żadnej erupcji intelektu (akcelerator do dziś nie powiedziała), ani przebłysku myśli technicznej (przypominam, że Kulka umie obsługiwać ksero).
Ale być może zauważyłaś jaka jest Kulka?
Bura![]()
Inteligencja wpisana w paseczki![]()
A tak serio, to jakaś chyba moda jest na rude. Rude jest argumentem na tak, zupełnie nie wiem czemu
Ja wiem, ja, ja!!!! Bo otóż, no bo, ponieważ- rudy był Garfield. A ludzie chcą mieć takiego Garfielda w domu- bo taki pluszowy, flegmatyczny ale jednocześnie z jajem....
Slonko_Łódź pisze:Bo co małe to jakoś dziwnie słodkie, dopiero z wiekiem gorzknieje![]()
Tradycyjnie zgłaszam votum separatum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 733 gości