Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Wy się byczycie, a ja pół dnia spędziłam w kuchni![]()
Upiekłam szarlotkę i babeczki. Muszę jeszcze jutro dotaszczyć to do pracy.
Na szczęście moje pannice ciasta kruchego nie lubią, jabłek też nie, więc nie muszę się obawiać, że przez noc szarlotka zniknie![]()
![]()
Ale gdyby tu była Ineczka - smakoszka, to bym jej trochę tego ciasta kruchego uskubała![]()
Po co Ci ciasto w pracy? Pracowe imieniny wyszły z mody
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:To już Wam powiem: tam było ciasteczko. Kruche. Z owocami (zupełnie niepotrzebnie). Lubię kruche ciasto, zawsze mi przypomina Psota, on bardzo lubił kruche ciasto.
a Inusia nie lubi?
Lubię, Ciociu
Inka
Ja uwielbiam bułki drożdżowe. Zawsze wygrzebuje Dużej z torebki. Nie ważne z czym są. Najważniejsze, żeby była posypka. Dużo posypki, bo jest pyszna.
Ogryzek
Żebym musiała z kotem walczyć o posypkę na bułce![]()
Zdegustowana Duża
Moja @ nie kupuje drożdżówek![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Wy się byczycie, a ja pół dnia spędziłam w kuchni![]()
Na szczęście moje pannice ciasta kruchego nie lubią, jabłek też nie, więc nie muszę się obawiać, że przez noc szarlotka zniknie![]()
![]()
Ale gdyby tu była Ineczka - smakoszka, to bym jej trochę tego ciasta kruchego uskubała![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Wy się byczycie, a ja pół dnia spędziłam w kuchni![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Wy się byczycie, a ja pół dnia spędziłam w kuchni![]()
![]()
Co mi tam mody i nie mody, kilka razy upiekłam coś i zaniosłam do roboty, to teraz się domagają więcej![]()
Ale wcinają aż się uszy trzęsą, chwalą, no to się człowiek trochę poświęci![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:
a Inusia nie lubi?
Lubię, Ciociu
Inka
Ja uwielbiam bułki drożdżowe. Zawsze wygrzebuje Dużej z torebki. Nie ważne z czym są. Najważniejsze, żeby była posypka. Dużo posypki, bo jest pyszna.
Ogryzek
Żebym musiała z kotem walczyć o posypkę na bułce![]()
Zdegustowana Duża
Moja @ nie kupuje drożdżówek![]()
A moja zdecydowanie za rzadko! A jak już kupi to pochowane w jakieś folie, torebki i inne dziwy, że trudno się do pychotki dostać!![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Wy się byczycie, a ja pół dnia spędziłam w kuchni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie znoszę imienin pracowych. Jak były obowiązkowe, to brałam zawsze wolne. Teraz na szczęście, po głosowaniu w dziale (na którym tylko 4 na 16 było przeciw), jest demokracja - jak ktoś ma ochotę to obchodzi, jak nie ma ochoty to nie obchodzi. Co ciekawe - imienin nie obchodzi więcej niż te 4 osoby niechętne
Za to ostatnio koleżanka, zamiast imienin, "wyprawiała" w pracy 40 urodziny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Silverblue i 47 gości