Najlepszy sposób na zimno - zostać w domu, przykryć się kocem i obłożyc kotami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Zimno się cosik zrobiło i wiaterek rozwiał czas pomyśleć o jakiejś kurteczce.
Dziś muszę coś pokombinować z dojazdem bo zabrali mi moją ulubioną Z3 a tramwaj na jej miejscu nie do końca mi pasuje.
Samo życie!
MB&Ofelia pisze:Ja marzę o urlopie... A tu jeszcze 2 tygodnie!![]()
Najlepszy sposób na zimno - zostać w domu, przykryć się kocem i obłożyc kotami. Do tego ciekawa książeczka i grzane piweczko
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ja marzę o urlopie... A tu jeszcze 2 tygodnie!![]()
Najlepszy sposób na zimno - zostać w domu, przykryć się kocem i obłożyc kotami. Do tego ciekawa książeczka i grzane piweczko
ja mam jeszcze inną opcję![]()
kominek![]()
koty też lubia sie przy min połóżyc i grzać futerka
i chyba dzisiaj wieczorkiem będzie w użyciu, bo już chłodno
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ja marzę o urlopie... A tu jeszcze 2 tygodnie!![]()
kominek![]()
U nas w bloku nie ma kominka
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zimno się cosik zrobiło i wiaterek rozwiał czas pomyśleć o jakiejś kurteczce.
Dziś muszę coś pokombinować z dojazdem bo zabrali mi moją ulubioną Z3 a tramwaj na jej miejscu nie do końca mi pasuje.
Samo życie!
witaj Ewuś![]()
już pokombinowałaś z dojazdem?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ja marzę o urlopie... A tu jeszcze 2 tygodnie!![]()
kominek![]()
U nas w bloku nie ma kominka
w bloku też nie miałam i czekałam jak dostanę ciepło
a teraz mam ciepełko kiedy chcę o ile o niego zadbam
mir.ka pisze:i chyba dzisiaj wieczorkiem będzie w użyciu, bo już chłodno
mir.ka pisze:dziewczynki pięknie się prezentują na ścianie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zimno się cosik zrobiło i wiaterek rozwiał czas pomyśleć o jakiejś kurteczce.
Samo życie!
witaj Ewuś![]()
Tak - już sobie wszystko ułożyłam.
Pojadę 10 o 13.29 do Centralu [22 min jazdy] i tam przesiądę się o 14.02 na 11 i będę jechać 11 min.
Przed sklepem będę o 14.13 - 14.15. i wystarczy.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dziewczynki pięknie się prezentują na ścianie
Tak - portreciki wyglądają pięknie.
Od kilku dni mam 8 kotów w domu
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zimno się cosik zrobiło i wiaterek rozwiał czas pomyśleć o jakiejś kurteczce.
Samo życie!
witaj Ewuś![]()
Tak - już sobie wszystko ułożyłam.
Pojadę 10 o 13.29 do Centralu [22 min jazdy] i tam przesiądę się o 14.02 na 11 i będę jechać 11 min.
Przed sklepem będę o 14.13 - 14.15. i wystarczy.
to jeszcze masz godzinkę na podgonienie wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 29 gości