kordonia pisze:...
Nie odniose się do oszustw ze strony domów tymczasowych, bo nie umiem znaleźć powiązania między tym tematem, a Bonanzą
A czy ja napisałam coś w kontekście Bonanzy? Nie.
Wniosek: powiązanie nie istnieje.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kordonia pisze:...
Nie odniose się do oszustw ze strony domów tymczasowych, bo nie umiem znaleźć powiązania między tym tematem, a Bonanzą
zabers pisze:kordonia pisze:Po prostu nie ma co podsuwać jak na tacy naszych oczekiwań. Lepiej niech ludzie sami sie wypowiadają na temat tego, co oferują. W ten sposób prędzej mozna wydobyć z nich prawdę![]()
Bez przesady. Mnie też wolno mieć oczekiwania. Mam je ukrywać?
Przy okazji, wydający kota też nieźle potrafią zatajać prawdę
Czarna puma pisze:No i wlasnie zjadl kolacyjke...i wladowal mi sie na kolana...i jak tu takiego slodziaka oddac
Czarna puma pisze:Bonzanza wlasnie postanowil sobie urzadzic bieganie po mieszkaniu z dodatkiem kociego komentowania...![]()
![]()
![]()
,to jest slodkie...,oczywiscie nie te wieczorne bieganie,ale slodkie sa te dzwieki ktore on wydaje podczas tego wariackiego biegania:)
BEZCENNE
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Bonzanza wlasnie postanowil sobie urzadzic bieganie po mieszkaniu z dodatkiem kociego komentowania...![]()
![]()
![]()
,to jest slodkie...,oczywiscie nie te wieczorne bieganie,ale slodkie sa te dzwieki ktore on wydaje podczas tego wariackiego biegania:)
BEZCENNE
chyba wiem o co Ci chodzi - Rysia ma tak samo
mraukanie, kocie okrzyki, patrzenie na pusty sufit a później golopada bez celu - faktycznie bezcenne![]()
![]()
![]()
córa się śmieje, że nie powinnam siać więcej kociej trawki![]()
![]()
isabell36 pisze:Rysia przeważnie zaczyna mieć zwidy około 24, a młody kiedy ?
Czarna puma pisze:isabell36 pisze:Rysia przeważnie zaczyna mieć zwidy około 24, a młody kiedy ?
Bonanzie na ogol takie ADHD wlacza siie po gdzinie 22.30
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:isabell36 pisze:Rysia przeważnie zaczyna mieć zwidy około 24, a młody kiedy ?
Bonanzie na ogol takie ADHD wlacza siie po gdzinie 22.30
no tak, on troszkę młodszy jest - później się poprawi![]()
dobrze że sąsiadka głuchawa - bo jak o 24, 7 kg zaczyna galopować po drewnianej podłodze to ja sama mam dość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 34 gości