Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Fasol po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 17:59 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Karolek(ona) pisze:Takie cudo rude masz na podwórku :D

Mary Lux - zapraszam do Kalisza i mamy autobus kaliski co tam jedzie to możemy skoczyc razem :D
w lesie jest tez ośrodem z domkami i jeziorko co na fotkach widac

Chętnie, tylko jeszcze muszę znaleźć połączenie do Kalisza, powinno to być łatwe :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon maja 28, 2012 18:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Na Mazurach jest sporo ośrodków wypoczynkowych z domkami :mrgreen: - jakby co - zapraszam :D

Cześć Fasolinko :1luvu:
Przyleciało do mnie pióro gołębia na balkon. Duża goopia myślała na początku, że to ja zatłukłem tego gołębia i szukała go po pokoju :ryk:
Rysiek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon maja 28, 2012 19:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

juana pisze:Na Mazurach jest sporo ośrodków wypoczynkowych z domkami :mrgreen: - jakby co - zapraszam :D

Przyleciało do mnie pióro gołębia na balkon. Duża goopia myślała na początku, że to ja zatłukłem tego gołębia i szukała go po pokoju :ryk:
Rysiek

I ja :oops:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon maja 28, 2012 19:59 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Dorota pisze:
juana pisze:Na Mazurach jest sporo ośrodków wypoczynkowych z domkami :mrgreen: - jakby co - zapraszam :D

Rysiek

Mru

No fakt- Mru- toż Ty całkiem niedaleko mieszkasz, a ja zapomniałem ...
Rysiek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon maja 28, 2012 20:03 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

juana pisze:
Dorota pisze:

Rysiek

Mru

No fakt- Mru- toż Ty całkiem niedaleko mieszkasz, a ja zapomniałem ...
Rysiek

:oops: :oops: :oops:

Tak...

Mru warminsko-mazurki (d. nadmorski :oops: )
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon maja 28, 2012 20:04 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

MaryLux pisze:
Karolek(ona) pisze:Takie cudo rude masz na podwórku :D

Mary Lux - zapraszam do Kalisza i mamy autobus kaliski co tam jedzie to możemy skoczyc razem :D
w lesie jest tez ośrodem z domkami i jeziorko co na fotkach widac

Chętnie, tylko jeszcze muszę znaleźć połączenie do Kalisza, powinno to być łatwe :)

Kaliszanie studjuja u was i w Poznaniu głównie więc połączenia są - nawet chyba jakies expresy co nie stają na każdym przystanku
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 28, 2012 20:15 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasolko, jakoś mi się post skasował :oops: ...
Zosia napisze jutro, bo teraz moje koty sa na mnie bardzo obrażone, i nie rozmawiaja ze mną :( ..
Duża Zosi.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 28, 2012 20:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Karolek(ona) pisze:to do każdej paczki bez adresata mozna teraz wezwac saperów i nie trzeba za to płacic?

No jak to - wzięli drapaczkę! :oops:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon maja 28, 2012 20:27 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

MalgWroclaw pisze:Co to ja chciałam... już wiem (w punktach będzie):
- piesek, którego w piątek wyekspediowałam do schroniska, żyje. Ma się dość dobrze, jak na swój wiek - 16 lat - jego właściciele zabrali go następnego dnia. Być może rzeczywiście brał udział w wypadku samochodowym,
- państwo rodzice (sąsiedzi) przyszli do mnie dziś rano z przeprosinami za imprezę syna. I cukierkami na przeprosiny. Załamani, powiedzieli, że to było straszne, że było o wiele więcej ludzi, niż planowano, wiedzą, że impreza toczyła się również na zewnątrz mieszkania, że było potwornie głośno.
Tak więc wszystko dobrze się skończyło i wciąż się lubimy oraz szanujemy. Też byłam załamana, powiedziałam, że wczoraj nie mogłam znaleźć sobie miejsca, bo było mi przykro ze względu na Nich. A na dokładkę dziś rano pan wychodził z psem, kiedy akurat przemawiałam do kota bezdomnego i nie zauważyłam pana. I było mi strasznie głupio, bo co byście sobie pomyślały na taki widok i co pomyślał pan :oops:
duża

chyba całkiem przyzwoite wieści ...i to od poniedziałku :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon maja 28, 2012 20:30 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

też tak myślę ,bo to nie Małgosi powinno być przykro
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon maja 28, 2012 22:01 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Dobranoc, Dziewczeta!

Mru glodny :oops:

Dorota

Post » Wto maja 29, 2012 4:38 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Witamy z rana Fasolinko.
Co u Was?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto maja 29, 2012 4:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

meksykanka pisze:Witamy z rana Fasolinko.
Co u Was?

Ciocia już na łapkach?
U nas standard. Duża przyszła z podwórka, mówi, że nakarmiła dziś dwanaście kotów. I się martwi, że nie przyszła kotka, która w zeszłym roku była u nas na sterylizacji. I nie przyszedł kocur, nie było go czternasty raz :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 29, 2012 4:56 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasolko, Fasolko :mrgreen: zeszłam na dół, zwiedzam sobie ale ta moja @ wszędzie za mną chodzi :evil: ale tu jest miejsc do oglądania, będzie się gdzie bawić :dance: :dance2:
Bajka zawascynowana

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto maja 29, 2012 5:04 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

dinzoo pisze:Fasolko, Fasolko :mrgreen: zeszłam na dół, zwiedzam sobie ale ta moja @ wszędzie za mną chodzi :evil: ale tu jest miejsc do oglądania, będzie się gdzie bawić :dance: :dance2:
Bajka zawascynowana

Bajko :D :ok:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]