Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki i Caillou; foty

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 12:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

pozytywka pisze:a kiedy - najlepiej jesienią

Jesienią po długim i ciężkim roku szykuje mi się remont - nie będę miała nawet porządnego urlopu w domu :evil:
Nie denerwować mnie dzisiaj - mam mega w..., no mega mam i już :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw maja 10, 2012 12:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

no paczaj pani
przeszło ze mnie na ciebie :twisted:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw maja 10, 2012 12:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

W te Pieniny to ja do pracy przecież jadę.
A turystów w przepaść nie zrzucam. Sami skaczą na mój widok :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw maja 10, 2012 13:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

a my wiemy, że do pracy
wielu by chciało jechać do pracy w Pieniny, zamiast do fabryki sznurka :mrgreen:

turyści to się pewnie rzucają tobie na szyję, więc nie ściemniaj, ze do przepaści
kiedy w te Pieniny, dokąd dokładnie, czy będziesz tam w soboto-niedzielę i co wtedy będziesz robić?

pozytywka

Post » Czw maja 10, 2012 13:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

czy wy też tak macie, że jak czytacie o zarządzaniu zasobami ludzkimi, to kojarzy wam się z przerabianiem ludzi na mydło?

tutaj kwiatek z oficjalnego komunikatu, czy mnie się wydaje, czy to jest kompletna sieczka stylistyczna
"... X przez ostatnie 6 lat pełnił funkcje zarządcze w obszarze zarządzania zasobami ludzkimi w dużych, globalnych organizacjach z siedzibami w USA i Belgii."

wygląda na to, że jednak przerobią nas na mydło :roll:

pozytywka

Post » Czw maja 10, 2012 13:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

pozytywka pisze:"... X przez ostatnie 6 lat pełnił funkcje zarządcze w obszarze zarządzania zasobami ludzkimi w dużych, globalnych organizacjach z siedzibami w USA i Belgii."

Spoko, tym bardziej, że zamiast zasobami przeczytałam zwłokami :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw maja 10, 2012 13:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

najlepiej to jest jechać od razu, a nie jesienią 8)
a ja spotykam w Karkonoszach, latem, ludzi, miłych i sympatycznych -nie żadnych tam nieteges,
którzy właśnie ze względu na kasę (tacy oszczędni 8) ) sypiaja nie w schroniskach tylko w tych zadaszonych takich wiatach dla turystów
spotkałam np dziewczynę/kobietę (ok 30) która w ten sposób zwiedza sobie polskie góry -chodziła całkiem sama
miała spiwór, a jedzenie kupowała na dole

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw maja 10, 2012 13:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

Brzmi jakby ów X pełnił funkcję dozorcy w obozie pracy. Brrrrr

W Pieninach będę od 14 do 22 maja. Co dzień wycieczki gadanie, gadanie, gadanie. Wieczorami przygotowywanie się na następny dzień i tak w kółko. Może gdyby to było w lżejszym terenie to bym nie piszczała ale (idiotka, idiotka, idiotka!) zgodziłam się jechać w góry choć wysiłek fizyczny jest mi wstrętny.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw maja 10, 2012 13:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

wysiłek fizyczny w niskich górkach jest miły i wskazany
i kamyczki można pozbierać
i zwierzątek się naoglądać
i pijanego flisaka szyszką w głowę trafić
ja tam widzę same pozytywy :mrgreen:

mogę pojechac jako wolny słuchacz?

pozytywka

Post » Czw maja 10, 2012 13:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

Pieniny to baardzo niskie góry; no prawie są płaskie 8)
i pogoda przeważnie piękna -słoneczko, kwiatuszki -wszędzie blisko -bo to malutkie góry

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw maja 10, 2012 14:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

To Twoje koty są super - nierozkapryszone, niewymagające, łatwoobsługiwalne, chyba się nie mylę? :)

Choć mieszkam daleko, bo na granicy Mazowsza i Podlasia, ale kocham góry, te wysokie, po naszej i słowackiej stronie. Najlepiej w niechodliwych terminach, z dala od skupisk ludzkich, z wielkim ciężarem na plecach, z całym niezbędnym osprzętem, w dowolnej porze roku, czyli... tęskni mi się za Tatrami, naszymi, słowackimi, słowackimi Niżnymi :crying: :crying:
A jakbym tak jeszcze mogła tam pracować... tylko że chyba zawód musiałabym zmienić :roll:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw maja 10, 2012 14:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

to ja mam bardziej zaawansowane marzenia
nie musieć pracować
ale mimo to móc jeździć w góry i nad morze
zwłaszcza nad morze
a najlepiej - mieszkać nad morzem
i nadal nie musieć pracować :mrgreen:

pozytywka

Post » Czw maja 10, 2012 14:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

pożarło mnie... robota mnie pożarła, nie wiem jak się nazywam dziś, Niufek z ulicy miał jeszcze rano jechać do Katowic lub Krakowa, ale chyba jednak pojedzie do Warszawy, założyłam prawie nowe buty i na szczęście w aucie miałam kapcie z Kalafiora za 5 zł, dostałam wezwanie do zapłaty za polisę ubezpieczeniową, TŻ popsuł nowiutką kosę i trawa mi rośnie, Misiek zamiast w swoim domu, to cały czas u nas i spycha mnie wspólnie z Rastkiem z łóżka, a do tego zaczął gonić Georga i nie wiem kiedy straci gałkę oczną (albo dwie) :crying:

kcę w Bieszczadowo!!! na Monaster. I do Pani Sklepowej w Terce... albo nad morze, najlepiej Czarne
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 10, 2012 14:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

pozytywka pisze:i nadal nie musieć pracować :mrgreen:
o matko, też chcę tak marzyć, alem realistka i przez reformy do śmierci nie będzie mi to dane :evil:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw maja 10, 2012 14:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.7; Loki skończył 2 lata :-)

jakaś masakra

ale co z tymi prawie nowymi butami? też je pożarło?
jak można mieć kapcie z kalafiora? :roll:
to chyba niewygodnie się chodzi :mrgreen:

co z ta panią Jolą? pytałaś, czy pamięta jeszcze, ze posiada psa (na koloniach)?

z kotami nad morze to możesz pojechać chyba tylko nad Bałtyckie, ale tam jest lepiej niż nad Czarnym

zakładam Klub Rzucania Wszystkiego w Cholerę i Wyjeżdżania nad Morze

szybenko, marzenia to klucz do sukcesu :wink:

pozytywka

[poprzednia][następna]