Danusia- nie wolałabys, wierz mi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Ale bitwa byla wczoraj pzreciezJa ogladalam zreszta X faktora
a potem film.
Programy edukacyjne w pracy
moś pisze:Kociamko, wszystko chetnie , nawet bardzo ale tuczenie nie wchodzi w gre.Juz sie utuczylam sama![]()
moś pisze:kristinbb pisze:moś pisze:No wlasnie Krysiu, liczylismy na te ich problemyI sie pzreliczylismy. No coż. Grecja nie zając
A do Chorwacji nie chcecie?
Tam tak pięknie, albo do Albanii...
W Chorwacji juz wszystko obejrzalam dwa razy. Ja troszke nieplazowa jestem bo mam na slonce uczulenie wiec jechac tam tylko na opalanie mi sie nie usmiecha
Kociama pisze:moś pisze:Kociamko, wszystko chetnie , nawet bardzo ale tuczenie nie wchodzi w gre.Juz sie utuczylam sama![]()
Ze jak ?że co? że kaj?
Ty sie utuczyłaś![]()
![]()
![]()
Dopa jak dwa zorka kawy i sie utuczyła
a u Danusi doczytałam że nawet obiadu nie jadłaś
katka323 pisze:moś pisze:kristinbb pisze:moś pisze:No wlasnie Krysiu, liczylismy na te ich problemyI sie pzreliczylismy. No coż. Grecja nie zając
A do Chorwacji nie chcecie?
Tam tak pięknie, albo do Albanii...
W Chorwacji juz wszystko obejrzalam dwa razy. Ja troszke nieplazowa jestem bo mam na slonce uczulenie wiec jechac tam tylko na opalanie mi sie nie usmiecha
polecam Bułgarię okolice Sozopolu i Neseber - wg mnie ciekawsze niż Chorwacja i dużo tańsza.
a w ogóle to przepraszam, że tak się wpraszam na wątek, ale plaskate to moja wielka miłość![]()
moś pisze:Ja ogladalam zreszta X faktora:
maggia pisze:Moś wczoraj przeszła do finału.![]()
kristinbb pisze:maggia pisze:Moś wczoraj przeszła do finału.![]()
Do jakiego finału ?
W faktorze X , ale ja go nie oglądam![]()
anulka111 pisze:A co to jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Silverblue i 1171 gości