Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze: Zachowuje się jeszcze jak zdrowy kot. Jeszcze. To najprawdopodobniej ich ostatnie wspólne lato.
casica pisze:najszczesliwsza pisze: Zachowuje się jeszcze jak zdrowy kot. Jeszcze. To najprawdopodobniej ich ostatnie wspólne lato.
A może jakies konkrety zamiast pitupitupitolenia?
Raczej należą mi się te informacje.
Więc zamiast bredzić, napisz - o co chodzi?
najszczesliwsza pisze:casica pisze:najszczesliwsza pisze: Zachowuje się jeszcze jak zdrowy kot. Jeszcze. To najprawdopodobniej ich ostatnie wspólne lato.
Masz adres mailowy DS Henia, masz nr. tel. z uwagi na odległość obecną mamy takie same możliwości uzyskania informacji o kocie. Skoro mi się udało, tobie tym bardziej nie powinno sprawić to problemu. Doprawdy byłam przekonana, że jesteś w kontakcie stałym z DS Henia. Przecież liczy się kot, a nie jakieś osobiste animozje, prawda?
Wyniki z 2 marca:
UREA 151 mg/dl
CREA 7,9 mg/dl
P 5,1 mg/dl
Fe 58 ug/dl
Wyniki z wczoraj:
UREA 279 mg/dl
CREA 8,2 mg/dl
P 7,9 mg/dl
Fe 50 ug/dl
Komentarz odnośnie wyników jaki otrzymałam od DS nie nadaje się do publikacji na forum.
Ogólnie rzecz ujmując nie jesteśmy optymistycznie nastawieni co do całości.
Oczywiście są koty z gorszymi wynikami, leczymy kota, nie wyniki itd.
Gdy ostatnio widziałam Henia bazowałam na wynikach z marca i byłam w ciężkim szoku, że on zachowuje się bardziej jak normalny zdrowy kot, niż pozostali mieszkańcy gatunku kociego...
Zofia&Sasza pisze:najszczesliwsza pisze:casica pisze:najszczesliwsza pisze: Zachowuje się jeszcze jak zdrowy kot. Jeszcze. To najprawdopodobniej ich ostatnie wspólne lato.
Masz adres mailowy DS Henia, masz nr. tel. z uwagi na odległość obecną mamy takie same możliwości uzyskania informacji o kocie. Skoro mi się udało, tobie tym bardziej nie powinno sprawić to problemu. Doprawdy byłam przekonana, że jesteś w kontakcie stałym z DS Henia. Przecież liczy się kot, a nie jakieś osobiste animozje, prawda?
Wyniki z 2 marca:
UREA 151 mg/dl
CREA 7,9 mg/dl
P 5,1 mg/dl
Fe 58 ug/dl
Wyniki z wczoraj:
UREA 279 mg/dl
CREA 8,2 mg/dl
P 7,9 mg/dl
Fe 50 ug/dl
Komentarz odnośnie wyników jaki otrzymałam od DS nie nadaje się do publikacji na forum.
Ogólnie rzecz ujmując nie jesteśmy optymistycznie nastawieni co do całości.
Oczywiście są koty z gorszymi wynikami, leczymy kota, nie wyniki itd.
Gdy ostatnio widziałam Henia bazowałam na wynikach z marca i byłam w ciężkim szoku, że on zachowuje się bardziej jak normalny zdrowy kot, niż pozostali mieszkańcy gatunku kociego...
Kasia tego nie napisze, więc napiszę ja. Wprost. Władowała w tego kota tyle kasy - oraz emocji, ale to akurat oczywiste - że wskazane byłoby z twojej strony powstrzymanie się od uszczypliwych uwag. I jeśli już w ogóle o kocie piszesz, to mogłabyś to czynić nieco konkretniej.
DS Henia jest doświadczony w opiece nad kotami nerkowymi. Casica miała więc prawo domniemywać, że skoro nikt jej nie informuje o szybkim pogarszaniu się stanu zdrowia kota - sytuacja jest stabilna. Twój "poetycki" wpis świadczy, że jest inaczej.
Jaki "komentarz" nie nadaje się do publikacji na forum? Odnośnie wyników z marca? Przecież one są w tym momencie nieaktualne chyba?
najszczesliwsza pisze:/ciach/oraz wierze, ze Kot Henryk jest dla niej czyms wiecej, niz finansowa inwestycja,
najszczesliwsza pisze:Wyniki z 2 marca:
UREA 151 mg/dl
CREA 7,9 mg/dl
P 5,1 mg/dl
Fe 58 ug/dl
najszczesliwsza pisze:To najprawdopodobniej ich ostatnie wspólne lato.
najszczesliwsza pisze:Heniuś ma się świetnie, zaaklimatyzował się w pełni, razem z Aleksandrem i Pcimką śpią ze swoim panem. Henio pana wytresował kompleksowo, pan otwiera drzwi do łazienki, odkręca wodę w umywalce, bo stamtąd najsmaczniejsza woda leci, oraz jojczy jak jest głodny. Jojczy konkretnie, budzi we wczesnych godzinach rannych, bo on żąda śniadaniaNawadnianie jest już tylko lekkim stresem, ale Henio się przyzwyczaił na tyle, że bez problemu jest obsługiwany w pojedynkę. Ganiają się z Pcimką i z Olkiem. Heniuś nie mógł lepiej trafić. Jedyne co mu jeszcze zostało, to echo tajemniczej przeszłości, Henio nadal reaguje strachem na podniesioną rękę... Ktoś go kiedyś musiał bardzo skrzywdzić...
najszczesliwsza pisze:7 maja znałam wyniki marcowe i owszem. Ale przekonana byłam, że także są tobie znane.
Nadal obstaję przy jednym. Wątek Henia i Olka na forum Kociego Hospicjum był dostępny do czytania bez rejestracji, skoro mogłaś się tam zalogować ze swojego adresu IP, to mogłaś równie dobrze czytać treści dostępne bez rejestracji. Tam była informacja o wynikach z marca. Byłam przekonana, że je znasz i jestem w ciężkim szoku, że nie interesujesz się kotem. Liczysz na moją łaskę czy niełaskę, że napiszę coś na forum? Mam jeszcze cień nadziei, że z twojej strony jest to wszystko udawane, że nic o kocie nie wiesz i, że jesteś z PcimOlki w stałym kontakcie odkąd Henio jest u Niego.
Opisałam co widziałam. Jak na takie wyniki kot ma się świetnie. Do tej pory.
Kreatynina nie jest tutaj akurat parametrem, który powinien wywołać alarm, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 53 gości