Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:Cześć Fasolko i wszystkie koty
Ja też za Tobą tęsknie, ale Duża ciągle coś robi. Dziś piecze pierniczki choinkowo-jadalnePomagamy jej ze Szpilką. A poza tym jest okropnie
Szpilka podrosła i już umie wskakiwać na szafki w kuchni i rozrabia, na szczęście Duża wie, że potłuczone naczynka i zrzucone kwiaty to małej sprawka. Mój problem to to, że mała już może dostać się do mnie na "podsufitkę" i nie mam chwili spokoju ani bezpiecznego miejsca. Duża zrobiła trochę zdjęć i wrzuci wieczorem jak skończymy z pierniczkami no:)
Fasolko koffam mocno![]()
TygRych
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Cześć Fasolko i wszystkie koty
Ja też za Tobą tęsknie, ale Duża ciągle coś robi. Dziś piecze pierniczki choinkowo-jadalnePomagamy jej ze Szpilką. A poza tym jest okropnie
Szpilka podrosła i już umie wskakiwać na szafki w kuchni i rozrabia, na szczęście Duża wie, że potłuczone naczynka i zrzucone kwiaty to małej sprawka. Mój problem to to, że mała już może dostać się do mnie na "podsufitkę" i nie mam chwili spokoju ani bezpiecznego miejsca. Duża zrobiła trochę zdjęć i wrzuci wieczorem jak skończymy z pierniczkami no:)
Fasolko koffam mocno![]()
TygRych
![]()
![]()
![]()
nie wiem, co to "podsufitka", ale Szpilka nie powinna jej zajmować.
A te pierniczki są z rybkami, czy co? Bo dla kotów powinny mieć porządny smak.
Fasolka
urwiniu pisze:no Duża wrzuciła zdjęcia na tego fejsbuka czy coś i tam jest podsufitka.
TygRych
Zgłosił się tez pan ze Szczecina co szuka kociaka i najlepiej takiego, który radzi sobie z dużymi psami bo on dużego psa. Pan szkoli się na tym samym kursie co Duża z blondynem. Będziemy rozmawiać.
Duża
Trzymajcie kciuki, zeby pan był sensowny i zebym pozbył sie Szpiletora, no
TygRych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 43 gości