jej siostra pisze:w jakich godzinach?
7:30-15:30
W związku z tym przypomniałam sobie, że jest okrutnie późno i że jutro nie wstanę

Spakowałam 5 saszetek i 2 gerberki. Przyńdź.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:w jakich godzinach?
jej siostra pisze:Malina ma paskudne zapalenie prawego migdała. Pan wet poratował, dostała antybiotyk, witaminy i coś jeszcze. Odwdzięczyła się obsikaniem (weta) i podrapaniem (głównie mnie). odzyskała nieco sił, wiła się jak żmija i wyła jak rany łoś.
Dalej nie chce jeść, poszukuję mokrego, drobnego jedzenia.
jej siostra pisze:będę po 13, bo tak mam okienko, ok?
paw pisze:na pewno poddawałaś się temu z rozkoszą, bo to oznaka że zdrowieje
jej siostra pisze:Malinka zdecydowanie lepiej, odzyskała sporo sił, choć nie je. Pije całkiem, całkiem. Nie podoba jej się izolacja w moim pokoju, więc w ramach. protestu pól nocy łaziła po mnie
jej siostra pisze:Melduję, że Malinka zdecydowanie zdrowsza. Zjadła troszkę zupki Animondy i troszkę Miamoru. DZIĘKI ANNOZOO!!!![]()
Szybko biega, zwłaszcza kiedy ucieka przede mną. Chciałam ją złapać, bo wróciwszy z pracy znalazłam ją w jednym pokoju z Kleksem, a miałam separować. Ktośją wypuścił z mojego pokoju
. Złapałam i puściłam, bo Tata powiedział, że na szafce tuliła się do Kleksa i wylizywała mu łepek
jak miała zarazić, to już zaraziła...
Conchita pisze:Przyszłyśmy we tsy (cztery - bo Duża też) życzyć Malince zdrowia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 189 gości