Mam 173 cm wzrostu i wystawały mi nogi tak do połowy łydki...to chyba dla młodego by był...dobra,przywiozę w tym tygodniu,nie ma sprawy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:vip0,to Ty dość wysoka jesteś bo ja i niektóre cioteczki to kurduple
vip0 pisze:vailet pisze:vip0,to Ty dość wysoka jesteś bo ja i niektóre cioteczki to kurduple
No jestem,stałam w kolejce po wzrost jak bóg tuszę i biust rozdawał...i dla mnie już zabrakło![]()
![]()
.
vip0 pisze:Sama się oszukuję,te galoty widać na odległość kilometra,nawet po ciemku.
Ale już nie chce mi się przebierać...
jasdor pisze:Nie ma za co tak dziękować, za takie drobiazgi. Zresztą uczciwie na bazarku zakupione przecież. No, nie wszystkie![]()
Najważniejsze, że sytuacja opanowana i jeszcze zdrówko podreperuj - będzie dobrze
Sobie musiałaś vailet nagrabić - to teraz masz
Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:Sama się oszukuję,te galoty widać na odległość kilometra,nawet po ciemku.
Ale już nie chce mi się przebierać...
I bardzo dobrze, będziesz bezpieczna w ciemności, kierowcy będą cię z daleka widzieli
Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze![]()
vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze![]()
No przecie nie będę z tą Michaliną po jezdni latać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1395 gości