Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 30, 2011 19:59 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja się na nim opalałam kiedyś,jak się jeszcze wogóle opalałam :D .
Mam 173 cm wzrostu i wystawały mi nogi tak do połowy łydki...to chyba dla młodego by był...dobra,przywiozę w tym tygodniu,nie ma sprawy :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 30, 2011 20:15 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0,to Ty dość wysoka jesteś bo ja i niektóre cioteczki to kurduple :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lip 30, 2011 20:24 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vailet pisze:vip0,to Ty dość wysoka jesteś bo ja i niektóre cioteczki to kurduple :ryk:

No jestem,stałam w kolejce po wzrost jak bóg tuszę i biust rozdawał...i dla mnie już zabrakło :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lip 30, 2011 20:57 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No wreszcie znowu doczytałam sobie zaległości. Czas to towar deficytowy ostatnio . Widzę, że sytuacja nieco unormowana u Was. Zdjęcia prześliczne :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 30, 2011 21:04 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Witamy Dorotkę :1luvu: !
Tak,trochę się wszystko uspokoiło,na szczęście...no i dzięki Twoim magicznym zabaweczkom kocury się nie nudzą :D .
Jak ja Ci dziękuję,Dorotko kochana :1luvu: !
Najbardziej mordowana jest żółta ośmiorniczka,niebieska piłeczka i obie myszki :D .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 21:08 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
vailet pisze:vip0,to Ty dość wysoka jesteś bo ja i niektóre cioteczki to kurduple :ryk:

No jestem,stałam w kolejce po wzrost jak bóg tuszę i biust rozdawał...i dla mnie już zabrakło :ryk: :ryk: :ryk: .

A mnie wszystkiego pożałował :mrgreen: no kiedyś miałam włosy za tyłek i grube jak nadgarstek
ale mi odebrał wszystko :!: za co :mrgreen: :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lip 30, 2011 21:10 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Nie ma za co tak dziękować, za takie drobiazgi. Zresztą uczciwie na bazarku zakupione przecież. No, nie wszystkie :mrgreen:
Najważniejsze, że sytuacja opanowana i jeszcze zdrówko podreperuj - będzie dobrze :ok:

Sobie musiałaś vailet nagrabić - to teraz masz :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 30, 2011 21:15 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

To ja pewno też sobie nagrabiłam :( .
Ale się pocieszam,że liczy się wnętrze :mrgreen: :ryk: .
A teraz Was pożegnam na moment,bo mój pies już nogami przebiera,a nikogo nie ma,żeby z Michasią iść i muszę sama się zwlec :evil: .
W tych żółtych spodniach idę,a co,może nikt nie zobaczy :? .
Sama się oszukuję,te galoty widać na odległość kilometra,nawet po ciemku :ryk: .
Ale już nie chce mi się przebierać...

vip

Post » Sob lip 30, 2011 21:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Sama się oszukuję,te galoty widać na odległość kilometra,nawet po ciemku :ryk: .

I bardzo dobrze, będziesz bezpieczna w ciemności, kierowcy będą cię z daleka widzieli :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 30, 2011 21:18 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jasdor pisze:Nie ma za co tak dziękować, za takie drobiazgi. Zresztą uczciwie na bazarku zakupione przecież. No, nie wszystkie :mrgreen:
Najważniejsze, że sytuacja opanowana i jeszcze zdrówko podreperuj - będzie dobrze :ok:

Sobie musiałaś vailet nagrabić - to teraz masz :mrgreen:

Chyba tak :mrgreen: byłam okropną buntowniczką,ale zwierzaki nigdy krzywda odemnie nie spotkała :wink:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lip 30, 2011 21:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Sama się oszukuję,te galoty widać na odległość kilometra,nawet po ciemku :ryk: .

I bardzo dobrze, będziesz bezpieczna w ciemności, kierowcy będą cię z daleka widzieli :mrgreen:

Rany,Dorota,ja wcale nie chcę być widoczna,jeszcze mnie kto w tych gaciach zobaczy,albo nie daj boże pozna 8O :!:
Kolorystycznie te gacie są straszne,ale je lubię,bardzo wygodne sa :oops: .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 21:25 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze :mrgreen: :ryk:

Bazyliszkowa

Post » Sob lip 30, 2011 21:26 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Najwyżej pomyślą, że wyszłaś na chwilę z psem w pidżamach i kapciach. Mało osób tak robi? :ryk: :ryk: :ryk:
Krzysiekbolo

Post » Sob lip 30, 2011 21:29 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze :mrgreen: :ryk:

No przecie nie będę z tą Michaliną po jezdni latać 8O .
A na deptaku to najwyżej jakiś żul mnie przyuważy albo inny bandyt :evil: .
Witam Krzysiabolo :D .
W zimę to tak robiłam...taki długi płaszcz mam,i jak Michasi się bardzo chciało,to zakładałam ten płaszczyk na piżamę i już :oops: .
Przeważnie rano :D .
No nie raz tak było,że płaszczyka poły się rozchyliły ukazując gacie w misie albo czerwone serduszka :oops: .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 21:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze :mrgreen: :ryk:

No przecie nie będę z tą Michaliną po jezdni latać 8O .

A jak zechcesz na drugą stronę ulicy przejść? :lol:

Dobranoc, już mnie senność ogarnia.

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]