Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:miziam w ten smutny dzien... Psocis [*], Eustachy od Justy&Zwierzaki ma powazny kryzys, nie wiadomo, czy z tego wyjdzie...plakac mi sie chce
kristinbb pisze:Dzieńdoberek poniedziałkowy !![]()
Mam prośbę dziewczyny podrzucajcie wątek Skorka.
Kotek pilnie potrzebuje DT lub DS !!!
viewtopic.php?f=1&t=129435
mar9 pisze:witam gromadzię po długim weekendzie![]()
![]()
, ja odpoczęłam a WY?
Edytka1984 pisze:witajcie
KOTEK1988 pisze::1luvu: Witamy się poniedziałkowo gromadziu
bozena640 pisze:mar9 pisze:witam gromadzię po długim weekendzie![]()
![]()
, ja odpoczęłam a WY?
Witaj Ciociu![]()
My odpoczęliśmy, ale Duża nie za bardzo (w piątek pracowała). Całą niedzielę Duża pooświęciła Siśkowi
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:witam gromadzię po długim weekendzie![]()
![]()
, ja odpoczęłam a WY?
Witaj Ciociu![]()
My odpoczęliśmy, ale Duża nie za bardzo (w piątek pracowała). Całą niedzielę Duża pooświęciła Siśkowi
a czemu tylko jemu?, coś złego się dzieje?
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:witam gromadzię po długim weekendzie![]()
![]()
, ja odpoczęłam a WY?
Witaj Ciociu![]()
Gabrynia całą sobotę goniła Siśka i biedak nie mógł wyjść z szafy w przedpokoju![]()
Ja byłam grzeczna w sobotę i zostałam wyczesana i paznokietki mi Duża zrobiłaDuża powiedział że Siśkowi należy się dzień pieszczot za to co mu Gabi robi
![]()
Duffy sprawozdawca
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:witam gromadzię po długim weekendzie![]()
![]()
, ja odpoczęłam a WY?
Witaj Ciociu![]()
Gabrynia całą sobotę goniła Siśka i biedak nie mógł wyjść z szafy w przedpokoju![]()
Ja byłam grzeczna w sobotę i zostałam wyczesana i paznokietki mi Duża zrobiłaDuża powiedział że Siśkowi należy się dzień pieszczot za to co mu Gabi robi
![]()
Duffy sprawozdawca
niedobra Gabusia, niedobrataki grzeczny Siśko, jak można go nie lubieć?
Danusia pisze:hej ślicznej Gromadzi![]()
![]()
agnieszka1565 pisze:witaj kochana gromadziu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 191 gości