AYO pisze:Milka zdradziła Wuja Kowca![]()
Wujek zrobił wczoraj tę fotę, żeby mi udowodnić, że Milka to przekupny fałszywiec i trzyma zawsze z tym, kto jej w danej chwili jest bardziej potrzebny

AYO pisze:Wycałowałas łapkę rano?
A mogłabym inaczej?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Milka zdradziła Wuja Kowca![]()
AYO pisze:Wycałowałas łapkę rano?
Monostra pisze:A Milka nie jest przekupnym fałszywcem, tylko mądrym kotem dostosowującym swoje zachowanie do potrzeb![]()
Monostra pisze:Z łapeczką już, mam nadzieję, całkiem dobrze?
JoasiaS pisze:..............A swoją drogą, bardzo mnie rozczulili z Michałem w niedzielę wieczorem. Ona wyraźnie źle się czuła i nie chciała nawet spojrzeć na miseczkę z chrupkami, którą przyniosłam jej do łóżka. Chwilę później Michał podjął próbę karmienia. Zaczął podawać jej po jednej chrupce, tłumacząc, że to takie wagoniki z myszkami (czy was też zachęcano w dzieciństwie do jedzenia, podając kanapki pokrojone na wagoniki, które miały znikać w buzi?). Myślałam, że padnę ze śmiechu, kiedy ona zjadła w ten sposób kilkanaście chrupek![]()
....................
Avian pisze:Słoneczko, soczysta trawka do skubania, wygrzany piasek do kulania - całe kocie życie, czego więcej chcieć?
shira3 pisze:Fryc luzak nad luzaki![]()
JoasiaS pisze:Luzak i jedyny kot z którym nie ma żadnych problemów. Ciągle przy nodze, ciągle rozmruczany i zadowolony z życia.
Za to Kropunia z Milunią dają mi w tym tygodniu do wiwatu. Kropka się gdzieś przeziębiła w weekend i mimo trzeciego dnia na antybiotyku łazi niewyraźna. A dziś dołączyła do niej Milka. Chyba jakiś paskudny wirus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości