Niepoddająca się modom Fasolka
Moderator: Estraven

kotx2 pisze:MalgWroclaw pisze:Dzisiaj Pralcia była w gabinecie na kroplówce. Biedna Pralcia, duża wyciągnęła ją już przed ósmą. Okropnie się wystraszyłam, bo myślałam, że chodzi o mnie - duża najpierw uruchomiła kontenerek, który stoi w pokoju, w którym sobie spałam, to uciekłam. A duża za mną - szukała Pralci, a ja się schowałam tam, gdzie Pralcia. Duża mnie ominęła i zabrała Pralcię, Pralcia płakała, ale co miała zrobić![]()
![]()
![]()
Fasolka szukająca świętego spokoju
biedna pralciaja już mam szwy zdjęte,Duża obejrzała mój brzuszek i w oczach miała łzy z powodu mojej duzej blizny,i jeszcze oczko mi zachorowalo
dostaję kropelki,teraz uciekam na szafę,zeby mnie duża nie widziała,bo pewnie czas na krople ble
![]()
zuzia
Kociara82 pisze:a ty wiesz, kotenko, ze mnie kiedys przezywali Olka-fasolka? Jak ja tego nienawidzilama teraz kojarzy mi sie to przezwisko z Toba, kotuniu kochana
Dorota pisze:'
;;;;;;;;;;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[Dzien cobry, Fasolko![]()
Czekam na sniadanie.
Mru
caldien pisze:Dorota pisze:'
;;;;;;;;;;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[Dzien cobry, Fasolko![]()
Czekam na sniadanie.
Mru
Dzień dobry wszystkim,
ja też o tej godzinie czekałem na śniadanie. Ale moja Duża dopiero teraz wstała, muszę dopracować techniki budzenia bo ściąganie z niej kołdry już nie działa![]()
A jak Ty budzisz swoją, Mru, że tak wcześnie wstaje?
Badylek
Dorota pisze:'
Czekam na sniadanie.
Mru

Kociara82 pisze::love:![]()
![]()
jaka piekna
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 18 gości