KotomaniaVIII-Nadia w DS!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 19:42 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

Szura pisze:Kociara82, przepraszam, pojechałam po bandzie, wstydze się :oops: :oops: :oops: ale na swoje usprawiedliwienie mam watek (nie pamietam tytułu) sugerujący wycięcie wszystkich kotów hodowlanych, bo zajmują miejsca w domkach kotom ratowanym ze schronow i.t.p. (jakoś mi sie to skojrzyło) jeszcze raz proszę, wybacz!

Co za bdurna goopota!!?? Co ma piernik do wiatraka :twisted: Istotnie są tacy , co tak myślą.. :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw gru 02, 2010 19:44 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

kropkaXL pisze:8)
kalair pisze:
kropkaXL pisze:Ola-ale Nadia jest za darmo!-zobacz jaka to byłaby gratka-rasowy kot za darmo!
To chyba o to chodziło tej Pani!
Nawet nie zapytała o cechy charakteru,o nawyki,-cokolwiek-tylko czy to kot rasowy i tyle!

Ależ Nadusia jest RASOWĄ SZYLKRETKĄ! :mrgreen: Buziaki dla panienki i mojej Klarusi!!! :1luvu: :1luvu:

Bożenko-ona jest nierasową szylkretką-tak jak Klara!-obie sa przemiłe,nie mają przypisywanego szylkom charakteru-no kundelek z niej i tyle! :ryk:

Ależ Kasiulku, w każdej rasie tak się zdarza! Takie oryginałki. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 02, 2010 19:46 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

No dobra-niech Ci bedzie-jest rasowa-obie są rasowe,nie!-mam wszystkie koty rasowe-to rasa moragcat!(coby było bardziej naukowo i po angielskiemu :ryk: )
Acha!-Nadia jest kretką z ....Kretowin!!! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw gru 02, 2010 19:51 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

kropkaXL pisze:No dobra-niech Ci bedzie-jest rasowa-obie są rasowe,nie!-mam wszystkie koty rasowe-to rasa moragcat!(coby było bardziej naukowo i po angielskiemu :ryk: )

No i git! :lol: :lol: :lol:
Qrka, ale slangiem pojechałam.. :roll: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 02, 2010 19:55 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

To nie slang!-to juz klasyka! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw gru 02, 2010 20:09 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

:lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 02, 2010 20:21 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 02, 2010 20:23 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

Witaj Sylwusiu z Mysią :1luvu: :1luvu: :1luvu: !- i dziękujemy za :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 02, 2010 20:54 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

kalair pisze:
Szura pisze:Kociara82, przepraszam, pojechałam po bandzie, wstydze się :oops: :oops: :oops: ale na swoje usprawiedliwienie mam watek (nie pamietam tytułu) sugerujący wycięcie wszystkich kotów hodowlanych, bo zajmują miejsca w domkach kotom ratowanym ze schronow i.t.p. (jakoś mi sie to skojrzyło) jeszcze raz proszę, wybacz!

Co za bdurna goopota!!?? Co ma piernik do wiatraka :twisted: Istotnie są tacy , co tak myślą.. :?

Szurka, ja sie nie gniewam :) nie ma o co :)
a ten tekst mnie rozwalil totalnie! Przeciez to, ze tyle kotow jest bezdomnych i w schroniskach i na tzw "wolnosci" to absolutnie nie przez koty rasowe, tylko ludzka glupote i egoizm! Bo chca malego kotka itp. Male-owszem-maja szczegolnie nieodparty urok osobisty... ta ich nieporadnosc przy stawianiu pierwszych krokow, albo widok kotki karmiacej swoje male, czy myjacej je.... :1luvu: Tez kocham takie widoczki, straaaaaasznie slodkie i rozczulajace :1luvu: Tylko ze nikt z tych osob chcacych "malego kotka" nie mysli racjonalnie. Nikt jakos nie pomysli, ze za pol roku kociatko bedzie juz wiekszym kotem, a co dopiero za rok! Wtedy to juz duzy koti jest! Zaczynaja sie wtedy problemy, bo kot znaczy teren, kocica ma rujke i miauczy... I co wtedy z tym "problemem" zrobic maja? Najlepiej wyrzucic na bruk a na ich miejsce wziac kolejnego malucha i tak wkolo.... :evil: No i argumenty przeciw kastracji i sterylkom typu: "hormony potem szaleja i kot moze dostac na glowe z tego powodu" itp.... Mniej wiecej taki tekst uslyszalam kiedys na jednej z wystaw polaczonej z akcja adopcyjna dachowcow wlasnie od rzekomego wielbiciela i znawcy kotow... Tym sposobem mamy " w kazdym katku po kociatku" ;) a pozniej walesa sie tej biedy pelno po ulicach w poszukiwaniu schronienia i jedzenia... Malo kto sie ulituje nad takim biednym kociem... Czyli kto jest winien tej masowej bezdomnosci?! Dokladnie ci ludzie! Ale to niestety "normalne": "co zlego to nie ja, tylko inni", typowa "dulszczyzna" :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 02, 2010 20:59 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

kropkaXL pisze:No dobra-niech Ci bedzie-jest rasowa-obie są rasowe,nie!-mam wszystkie koty rasowe-to rasa moragcat!(coby było bardziej naukowo i po angielskiemu :ryk: )

rasowy dachowiec jak kiedys ktos mi powiedzial :D

Kociara82

Post » Czw gru 02, 2010 21:00 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

No!-jak widzisz ja mam same rasowe!!!!! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 02, 2010 21:03 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

Kociara82 pisze: No i argumenty przeciw kastracji i sterylkom typu: "hormony potem szaleja i kot moze dostac na glowe z tego powodu" itp.... Mniej wiecej taki tekst uslyszalam kiedys na jednej z wystaw polaczonej z akcja adopcyjna dachowcow wlasnie od rzekomego wielbiciela i znawcy kotow

Czasem i "hodowcy" bywają rozmnażaczami, ale takich łatwo poznać bo ci sami bywają na prawie wszystkich wystawach, oczywiście z miotami kociat. :evil: Ale takich staramy sie eliminować. Ciężka to robota, bo trzeba złapać ich na gorącym uczynku. :cry:
A ty proszę link do tamtego watku viewtopic.php?f=8&t=114823 tylko nie wiem czy komuś bedzie chciało sie przez to przebić :wink:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw gru 02, 2010 21:13 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

niestety w tym i wielu innych przypadkach nie zrozumiem nigdy toku ludzkiego rozumowania :evil:

Kociara82

Post » Czw gru 02, 2010 21:15 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

Próbowałam się przebić-nie daje rady! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 02, 2010 21:20 Re: KotomaniaVIII-Nadia nadal szuka DS!

A ja dzis w sklepie widziałam ogloszenie o oddaniu w dobre ręce mieszańców maicoona
koteczka maincoon łazikuje na spacerki...jakie to słodkie...z rujką...
i to jest zajmowanie miejsca kotom ze schronisk
bezsensowne rozmnażanie...a takiego kudlacza chętniej wezmą
ci których wzrusza nieporadnośc kociaka
nawet przeboleja ze dorósł...
jak sie nie 1500 na maincoona orydżinal
i ma sie z tym problem
to sie bierze półmaincoona za darmo...
albo całkiem maincoona za 200...z allegro tudzień gumtree....
:cry:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

[poprzednia][następna]