Mój ukochany Dumny Gębulek

Mam brÓdzię

Aksamitku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panimama pisze:to tak jak Guciu sadowi się tam gdzie jest najcieplej
sarra pisze:
czesc moje cudenka![]()
![]()
![]()
no przeciez Sisku tak pieknie nastawil pysio ze nie sposob go poprostu nie wycmokac![]()
wszystkie pysie wycalowac prosze duza i ta Siskowa doopke schowana w cieply kat tez
indianeczka pisze:sarra pisze:
czesc moje cudenka![]()
![]()
![]()
no przeciez Sisku tak pieknie nastawil pysio ze nie sposob go poprostu nie wycmokac![]()
wszystkie pysie wycalowac prosze duza i ta Siskowa doopke schowana w cieply kat tez
Tez się dołączam do buziaków![]()
Ale moje serduszko ukradło maleństwo
kociczka39 pisze:bozena640 pisze:No i pierwszy tydzień mam za sobą, jestem zmęczona i niewyspana. Moje kociaki na dworze zdecydowały się skorzystać z piwnicy
nawet braciszek Gabryni
![]()
Gromadka śpi na mnie, obok mnie i wiecznie dopomina się pieszczot. Duffy potrafi mi wejść do talerza z obiadem bo chce buziSisi śpi na mojej ręce i wstaję ze zdrętwiałą prawą ręką
Gabrynia namiętnie wypija mi mleko z płatków śniadaniowych
Doba jest zdecydowanie za krótka
![]()
Ostatnio widziałam drapak jaki mogłabym obdarować GromadkęTylko muszę poszukać w sklepach i kupić
Ale jak to cudownie siedzieć teraz w domciu,gdzie Słodziaki takie stęsknione,wszystko robią,zeby zwrócić na siebie uwagę
bozena640 pisze:
Oj masz rację, dzisiaj nawet nie posprzątałam![]()
Za to wybawiłam się z Gromadką, aż poszli spać ze zmęczenianajdłużej oczywiście wytrzymała Duffy
bozena640 pisze:
Panna chodzi za Siśkiem i go obwąchuje, ale nie ma agresji. Może w końcu będzie spokój![]()
Siśko tak słodko układ się na parapecie, mogłabym go całować i całować![]()
Aksmitek jest nieznośną rozrabiarąZnalazła nową zabawę, chowa się za rogiem i wyskakuje jak z procy na Gabi i Siśka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości