Ja sporych zabawek nie umiem znaleźć jak koty schowają, a co dopiero taki kawałek patyczka, a poza tym po co miały go jeść jak ma super żarcie, na pewno gdzieś schował
Nie zamartwiaj się. Ja raz na własne oczy widziałam jak Konanek pożera ogon od myszki zabawki, a to przecież sztuczne. Mało nie osiwiałam, już widziałam jak prowadzę go na rozcinanie brzuszka bo się zatkał, spać nie mogłam ze strachu że go nie dopilnowałam. A on go chyba jakimś cudem strawił, bo w kuwecie nic nie znalazłam. I było wszystko dobrze
ale plasiku nie strawi chyba:/ nie no juz się AŻ tak nie martwię. tylko troszkę leże dalej rozłożona. trochę się uczę, układam pojedyńcze puzzelki z M.oim.i miluniam z kotami. ostatnia wolna niedzielka do... nie wiem kiedy...
i ja potem czekam na ferie i narty potem niestety dłuuuuuugi marzec Ale to już prawie wiosna
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
moja teściowa twierdzi, ze zawsze na nogi stawia ją pszczele mleczko (też ma takie dziwne stany o tej porze roku) Wiosna dla mnie to życie, mój kochany ogród, kwiaty, liście
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach