Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Za pogodzenie koteczkówA szyneczka szczególnie z indyka jest pyszna, to opinia moich koteczków - kradziejków .
kociczka39 pisze:A Bubuś to ma pełno buziaków od cioteczki kociary.
Kasiu ,jak będziesz Cudaka pieścić,to od nas też po całości
mar9 pisze:No to nie za wesoło masz, Kasiu![]()
Na początek może Feliwey by pomógł, bo krople Bacha to by trzeba każdemu z osobna mieszankę przygotować.
Głaskanie naprzemienne też może pomóc, a może wspólna zabawa, sama nie wiem.
Czasem początki dokocenia są rzeczywiście trudne, kciuki za unormowanie stosunków śródkocich![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Potrzebuję pomocy ... podpowiedzi, co jeszcze można Bubusiowi podstawić do jedzenia ... Dzisiaj szyneczka już jest bleee, parówka też...i w ogóle jedzenie jest bleee, tylko skubnął co nieco... Skończyły mi się miski ...i pomysły ...Macie większe doświadczenie - co on mógł dostawać do jedzenia z domowego ludzkiego, bo jestem na 99 % przekonana, że jadł ludzkie... Przynajmniej na początek muszę mu dawać to samo ..., a już nie wiem co... I kupy nadal nie było ... "napasł" się owsem na balkonie, to może go ruszy, a jak nie to po pracy spróbuję parafiny...Zaczynam się martwić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości