Druzyna TTD - maluch Dymuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 20, 2013 11:14 Re: Druzyna TTD - maluch Dymuś

katebush pisze:
Dochodzę do wniosku, że mama Dymka to chyba była sroką 8O Dymuś kradnie na potęgę i to wszystko :!: Chwyta w zeby i szybko w nogi i pod łóżko (tam ma swój skarbiec :mrgreen: ) Pomijam jedzenie, bo to powiedzmy "naturalne", ale żeby kraść gąbki do mycia dzieciom, rurki, skarpetki i zużyte pieluchy 8O :!: Dziwne ma zamiłowania ten nasz Dymys.

Drabik kradł w dzieciństwie myjki i gąbki do naczyń, Felek był uzależniony od skarpetek (co nauczyło mego TŻ-ta nie zostawiania tychże gdziebądź) Kikur kradnie wszystko, co da się wziąć do pyszczka, a więc długopisy, zegarki, ostatnio wyniósł mi tubkę serum. O graniu w piłkę śliwkami czy orzechami juz nie wspomnę, najlepiej w środku nocy.
Kotecki uczą porządku :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob wrz 21, 2013 15:17 Re: Druzyna TTD - maluch Dymuś

Ja miałam tymczaskę, Edytkę, która kradła gąbki do mycia naczyń :mrgreen:
Są gusta i guściki ;)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob wrz 21, 2013 19:48 Re: Druzyna TTD - maluch Dymuś

miszelina pisze:
katebush pisze:
Dochodzę do wniosku, że mama Dymka to chyba była sroką 8O Dymuś kradnie na potęgę i to wszystko :!: Chwyta w zeby i szybko w nogi i pod łóżko (tam ma swój skarbiec :mrgreen: ) Pomijam jedzenie, bo to powiedzmy "naturalne", ale żeby kraść gąbki do mycia dzieciom, rurki, skarpetki i zużyte pieluchy 8O :!: Dziwne ma zamiłowania ten nasz Dymys.

Drabik kradł w dzieciństwie myjki i gąbki do naczyń, Felek był uzależniony od skarpetek (co nauczyło mego TŻ-ta nie zostawiania tychże gdziebądź) Kikur kradnie wszystko, co da się wziąć do pyszczka, a więc długopisy, zegarki, ostatnio wyniósł mi tubkę serum. O graniu w piłkę śliwkami czy orzechami juz nie wspomnę, najlepiej w środku nocy.
Kotecki uczą porządku :mrgreen:

Aaaaa...to znaczy że Dymek nie jest jedynym takim egzemplarzem :lol: :mrgreen: Każdy kociak uczy człowieka czego innego....zaczęło się od spokojnej i ułożonej Tosi, potem przyszedł Tornadek, którego imię wszystko tłumaczy,a teraz szalony Dymek pochłaniacz rzeczy wszelakich....aż się boję czego nauczy mnie następny :roll: :lol:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Nie wrz 22, 2013 16:08 Re: Druzyna TTD - maluch Dymuś

katebush pisze:....aż się boję czego nauczy mnie następny :roll: :lol:

:lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie lis 16, 2014 20:36 Re: Druzyna TTD - maluch Dymuś

Obrazek

Zefirek pozdrawia swojego braciszka Tornadka i zapytuje o zdrówko :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']