Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 13, 2010 13:04 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Haaaloooo!!!!???
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt sie 13, 2010 16:59 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:Haaaloooo!!!!???

Halo halo , a jak się dzwoni to się telefonów nie odbiera 8) :wink:
Przedwczoraj rano nakrapiana panna widocznie niezbyt zadowolona z efektów budzenia zaspanego Dużego użyła sprawdzonej metody powodującej jego natychmiastowe zerwanie się do pionu obsikując mu stopy :( , jakiś czas temu zrobiła to samo ale myślałem że jest to " odwet " za całe zamieszanie i przemeblowanie spowodowane remontami :lol: a teraz ? :roll: ........
Oczywiście panna świetnie zdawała sobie sprawę że zrobiła coś nie tak gdyż natychmiast po " podlaniu grządki " umknęła z pokoju i od tego czasu nabrała do mnie swoistego dystansu co jest o tyle ciekawe że nawet nie podniosłem na nią głosu nie mówiąc już o jakiejkolwiek innej formie " skarcenia " .
Wczoraj miałem okazję odwiedzić Jolę .Goc oraz jej podopiecznych spędzając w ich towarzystwie kilka miłych chwil , dzięki Joli która podesłała nasz sobotni filmik z szylkretową panienką pewnym osobom z Krakowa koteczka najprawdopodobniej będzie miała u nich swój dom :1luvu: .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sie 13, 2010 18:11 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Cóz, różne są formy wyrażania uczuć, ale Kropcia wybrała nieco... jakby tu powiedzieć... :idea: :arrow: specyficzną
Może chce Ci tak dosłownie zwrócić uwagę, że ją olewasz 8)

Cudnie, że ta miziasta szylkrecia może mieć dom :ok:
Twoje plecy widać szczęście przynoszą, pomyśl o stałym występowaniu w takiej roli :lol:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Pt sie 13, 2010 18:48 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:
Marcelibu pisze:Haaaloooo!!!!???

Halo halo , a jak się dzwoni to się telefonów nie odbiera 8) :wink:

A, to byłeś Ty?! :( Co wyszłam, to był "jakiś" numer, nie wiedziałam. A dziś szef był ostatni dzień przed urlopem, kocioł był jak diabli.
Ostatnio edytowano Pt sie 13, 2010 18:49 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt sie 13, 2010 18:49 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Kropciu, kochanie, a cóż Ty to wyprawiasz? :mrgreen:
Fajnie, że mała będzie miała swój domek! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sie 14, 2010 4:59 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Cześć Kochani :)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob sie 14, 2010 6:30 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Obrazek :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sie 15, 2010 7:22 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:
Wczoraj miałem okazję odwiedzić Jolę .Goc oraz jej podopiecznych spędzając w ich towarzystwie kilka miłych chwil , dzięki Joli która podesłała nasz sobotni filmik z szylkretową panienką pewnym osobom z Krakowa koteczka najprawdopodobniej będzie miała u nich swój dom :1luvu: .
Ja, w cichości, myślałam, że pojedzie do Ciebie... :oops: :P

Marcelibu

Post » Nie sie 15, 2010 7:33 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

No szkoda.. 8) Może inny kocio?
Doberek kochani!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sie 15, 2010 12:28 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:
bubor pisze:
Ja, w cichości, myślałam, że pojedzie do Ciebie... :oops: :P

Z tego co wiem nie Ty jedna miałaś takie myśli 8) a ja raczej chciałem dać jej DT do czasu znalezienia dla niej kochającego domu :wink: .
Na szczęście puki co wczorajsze upały poszły precz , za oknami jest szaro , ponuro , burzowo no i zdecydowanie chłodniej przede wszystkim :D :wink: .

bubor

Post » Nie sie 15, 2010 20:02 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Witajcie wieczorową porą :wink:
Podsyłam Wam Kilka Dorciowych fotek jako że nakrapiana panna nie była łaskawa wziąć udziału w dzisiejszej sesji zdjęciowej , generalnie od niedawnej akcji z podlewaniem Dużego nabrała nie wiedzieć czemu jakiegoś dystansu do Dużych podchodząc do nich " z pewną taką nieśmiałością " :roll: .

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Nie sie 15, 2010 20:14 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Cześć śliczna Doruniu!!!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sie 15, 2010 20:15 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink:
Podsyłam Wam Kilka Dorciowych fotek jako że nakrapiana panna nie była łaskawa wziąć udziału w dzisiejszej sesji zdjęciowej , generalnie od niedawnej akcji z podlewaniem Dużego nabrała nie wiedzieć czemu jakiegoś dystansu do Dużych podchodząc do nich " z pewną taką nieśmiałością " :roll: .

Obrazek

Obrazek

Dorciu jesteś piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kropciu nie bój się Dużego, Duży na pewno jakiś smakołyk da na zgodę
Ostatnio edytowano Pon sie 16, 2010 12:12 przez bozena640, łącznie edytowano 1 raz
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon sie 16, 2010 6:57 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Obrazek
I kciuki za małą..Jak tam w ogóle?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sie 16, 2010 9:28 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Śliczna Dorcia :)

Ech, ta Kropcia charakterna... :roll: :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]