Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 21:10 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
kalair pisze:Nie śliń koteczków! :mrgreen:

to z milosci :wink:

Dobra dobra, nie chę żebyś mi z miłości moją Freykę śliniła. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 02, 2010 21:12 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Dobra dobra, nie chę żebyś mi z miłości moją Freykę śliniła. :mrgreen: :lol: :lol:

z tą Twoją Freyką to ja se musze jeszcze pogadac... :roll:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto mar 02, 2010 21:12 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:strasznie mi sie podobaja te plaskate mordki od kiedy zobaczylam filmik na YouTube :1luvu: :1luvu: :1luvu:
http://www.youtube.com/watch?v=Axy3Fu832Cs&feature=related

:ryk: Super :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

demolka w mieszkaniu

tillibulek

Post » Wto mar 02, 2010 21:14 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Fajowe!

A myślałam, że OKI nie ma! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 02, 2010 21:16 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:
tillibulek pisze:strasznie mi sie podobaja te plaskate mordki od kiedy zobaczylam filmik na YouTube :1luvu: :1luvu: :1luvu:
http://www.youtube.com/watch?v=Axy3Fu832Cs&feature=related

:ryk: Super :ryk:

:love:

tillibulek

Post » Śro mar 03, 2010 9:10 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Witaj Tilku i koteczki porannie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 03, 2010 9:19 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Witaj Tilku i koteczki porannie! :D

:piwa:

tillibulek

Post » Śro mar 03, 2010 9:25 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Miałam sen....

bylam w schronisku na Paluchu, koty trzymali tam w takich wielkich wiadrach (straszny widok :cry: :cry: :cry: ), ja to jedno wiadro otworzylam i wskoczyl mi na rece... poczatkowo myslalam, ze to burasek z bialymi skarpeteczkami, bo bylo ciemno, a potem w swietle, okazalo sie, ze to czarnulek z piekna białą kryzą - i tak sie tulil i mizial jak Freya (bardzo podobne zachowanie i charakter... przypominal mi Freyke)

zaczelam szukac jego numerka, zeby napisac ludziom jaki to fajny kot, zeby go wzieli - ten numerek byl jakis zagmatwany (jak to w snach bywa) - wiec zaczelam glowkowac.. moze wziac kotka na DT, a moze od razu DS... tylko ile to znowu wydatkow, czy damy rade....

byl tam tez TŻ - wsciekly, ze chce wziac kolejnego kota :twisted:

a potem uslyszalam skrobanie i szybko sie obudzilam - Freya akurat wskoczyla na lozko - mina niewiniątka.....

zerwalam sie na rowne nogi, zaczelam sie rozgladac po pokoju, wszystko macac, czy nie podlane.... pobudke mialam blyskawiczną :twisted: okazalo sie, ze to skrobanie dobieglo z kuwety, gdzie F zostawila urobek ;) UFFFFFFFFF....

ten sen to chyba jednak byl o Freyi, ale Paluch mi sie wysnil, bo myslalam tez o Mozaice :oops:

tillibulek

Post » Śro mar 03, 2010 9:31 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

O, Freyunia kochana! :D

Ależ sen.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 03, 2010 9:46 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:O, Freyunia kochana! :D

Ależ sen.. 8)

20 min, a tyle atrakcji :mrgreen:

tillibulek

Post » Śro mar 03, 2010 10:54 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:Miałam sen....

bylam w schronisku na Paluchu, koty trzymali tam w takich wielkich wiadrach (straszny widok :cry: :cry: :cry: ), ja to jedno wiadro otworzylam i wskoczyl mi na rece... poczatkowo myslalam, ze to burasek z bialymi skarpeteczkami, bo bylo ciemno, a potem w swietle, okazalo sie, ze to czarnulek z piekna białą kryzą - i tak sie tulil i mizial jak Freya (bardzo podobne zachowanie i charakter... przypominal mi Freyke)

zaczelam szukac jego numerka, zeby napisac ludziom jaki to fajny kot, zeby go wzieli - ten numerek byl jakis zagmatwany (jak to w snach bywa) - wiec zaczelam glowkowac.. moze wziac kotka na DT, a moze od razu DS... tylko ile to znowu wydatkow, czy damy rade....

byl tam tez TŻ - wsciekly, ze chce wziac kolejnego kota :twisted:

a potem uslyszalam skrobanie i szybko sie obudzilam - Freya akurat wskoczyla na lozko - mina niewiniątka.....

zerwalam sie na rowne nogi, zaczelam sie rozgladac po pokoju, wszystko macac, czy nie podlane.... pobudke mialam blyskawiczną :twisted: okazalo sie, ze to skrobanie dobieglo z kuwety, gdzie F zostawila urobek ;) UFFFFFFFFF....

ten sen to chyba jednak byl o Freyi, ale Paluch mi sie wysnil, bo myslalam tez o Mozaice :oops:

Tillibuleczku kochany!!! To Ty masz koszmary nocne przez Mozaikę?????? :strach: Boże - gdybym przypuszczała, to nigdy bym jej Ci nie pokazała... :wink:

Tak na serio - to pewnie znak, że jakiś biedny paluszek czeka tam na Twój ratunek!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro mar 03, 2010 11:35 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Joluka, jak mialam miejsce na 3 kota, to bylam tam..... i nie dalam rady. Tez mnie panika zjadla. A TŻ probowal pomoc, poszedl pogadac z wetem, zapytal go czego sie mozemy spodziewac, jakich chorob. Wet mu odpowiedziala, ze wszystkiego. Wiec odeszlismy z kwitkiem. Stchorzylismy. Stad tez te sny. Zobaczylam Mozaike, wyobrazilam ją sobie tam..... strasznie tam jest.... ten smrod..... okropne :cry: :cry: :cry: :cry:

tillibulek

Post » Śro mar 03, 2010 11:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Co za sen,nie zazdraszczam
A Paluch to najgorsze miejsce dla każdego kota :(
Ciężko jest podjąć decyzję,gdyż tak naprawdę można stamtąd przywlec jakieś świństwo i zarazić swoich rezydentów.
Ja w każdym razie miałam szczęście,moja Kasia jest zdrowiutka,dobrze,że przed zabraniem ,zrobili jej testy na Felv i Fip na Paluchu.
Wymiziaj odemnie całe stadko,a w szczególności Zorkę( zakochałam się dzięki Tobie w Nevkach)

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Śro mar 03, 2010 13:03 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Doberek :1luvu:
Ale sen 8O

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]