tillibulek pisze:kalair pisze:Nie śliń koteczków!
to z milosci
Dobra dobra, nie chę żebyś mi z miłości moją Freykę śliniła.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:kalair pisze:Nie śliń koteczków!
to z milosci
kalair pisze:Dobra dobra, nie chę żebyś mi z miłości moją Freykę śliniła.![]()
![]()
tillibulek pisze:strasznie mi sie podobaja te plaskate mordki od kiedy zobaczylam filmik na YouTube![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Axy3Fu832Cs&feature=related
OKI pisze:tillibulek pisze:strasznie mi sie podobaja te plaskate mordki od kiedy zobaczylam filmik na YouTube![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Axy3Fu832Cs&feature=related
Super
kalair pisze:Witaj Tilku i koteczki porannie!
kalair pisze:O, Freyunia kochana!![]()
Ależ sen..
tillibulek pisze:Miałam sen....
bylam w schronisku na Paluchu, koty trzymali tam w takich wielkich wiadrach (straszny widok![]()
![]()
), ja to jedno wiadro otworzylam i wskoczyl mi na rece... poczatkowo myslalam, ze to burasek z bialymi skarpeteczkami, bo bylo ciemno, a potem w swietle, okazalo sie, ze to czarnulek z piekna białą kryzą - i tak sie tulil i mizial jak Freya (bardzo podobne zachowanie i charakter... przypominal mi Freyke)
zaczelam szukac jego numerka, zeby napisac ludziom jaki to fajny kot, zeby go wzieli - ten numerek byl jakis zagmatwany (jak to w snach bywa) - wiec zaczelam glowkowac.. moze wziac kotka na DT, a moze od razu DS... tylko ile to znowu wydatkow, czy damy rade....
byl tam tez TŻ - wsciekly, ze chce wziac kolejnego kota![]()
a potem uslyszalam skrobanie i szybko sie obudzilam - Freya akurat wskoczyla na lozko - mina niewiniątka.....
zerwalam sie na rowne nogi, zaczelam sie rozgladac po pokoju, wszystko macac, czy nie podlane.... pobudke mialam blyskawicznąokazalo sie, ze to skrobanie dobieglo z kuwety, gdzie F zostawila urobek
UFFFFFFFFF....
ten sen to chyba jednak byl o Freyi, ale Paluch mi sie wysnil, bo myslalam tez o Mozaice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości