Moje trzynaście łapek i cztery ogony...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 15:00 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

kristinbb pisze:
trawa11 pisze:
kristinbb pisze:
załóż własny o sobie
też będę pisać :wink: :wink:

ojejku , to idę sie przyszykowac :roll:

no i zdjęcia w pierwszym poście koniecznie... :wink: :wink:

no to idę pod prysznic :smokin:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt paź 23, 2009 15:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

kinga w. pisze:SPAM :mrgreen:
viewtopic.php?f=13&t=102247

śliczne , moze znajdą domek :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:05 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

U nas było 15% czyli mało. Nie wiem jak w innych sklepach, bo nie było czasu żeby wyjść i zobaczyć.

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pt paź 23, 2009 15:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

andziula20 pisze:U nas było 15% czyli mało. Nie wiem jak w innych sklepach, bo nie było czasu żeby wyjść i zobaczyć.

no to rzeczywiscie mało 8O
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

trawa11 pisze:

Mam nadzieję... Rajmund mnie zabije i tak - na brodę Allaha zarzekałam się że już żadnych tymczasów i ani pół rezydenta więcej. :x
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt paź 23, 2009 15:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

no , mam dylemat :roll:
w którym domku zamieszkać :roll: :?:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

trawa11 pisze:no , mam dylemat :roll:
w którym domku zamieszkać :roll: :?:

Obrazek

Obrazek

W tym zoltym!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 23, 2009 15:14 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

kinga w. pisze:
trawa11 pisze:

Mam nadzieję... Rajmund mnie zabije i tak - na brodę Allaha zarzekałam się że już żadnych tymczasów i ani pół rezydenta więcej. :x

Nigdy sie nie można zarzekać :lol:
życie niestety inne scenariusze pisze :(
Jeszcze niedawno moj TZ byl przeciwny dokoceniu , wystarczyloby tylko moje jedno słowo i byłby piąty kot :roll: , ale niestety finansowo bym nie dała rady :(
A kot byl ogromny whiskasik, znajomi sie go pozbyli :(
Ale TZ-towi udalo sie znalezc mu domek :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:15 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

Dorota pisze:
W tym zoltym!

jest bardziej twarzowy :roll: :?:
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:25 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

trawa11 pisze:
Nigdy sie nie można zarzekać :lol:
życie niestety inne scenariusze pisze :(
Jeszcze niedawno moj TZ byl przeciwny dokoceniu , wystarczyloby tylko moje jedno słowo i byłby piąty kot :roll: , ale niestety finansowo bym nie dała rady :(
A kot byl ogromny whiskasik, znajomi sie go pozbyli :(
Ale TZ-towi udalo sie znalezc mu domek :wink:

Futro dość ciężko znosi nowe koty w domu, poza tym tymczasowanie poprzednio zeszło się z początkiem choroby Kłaczka - byłam wykończona łażeniem za Gnojstwem, lataniem do weta, codziennymi sprawami i pracą. Rajmund widział jak dała mi w d... choroba Kłaka - on mnie chroni. A kwestia powiększenia liczby rezydentów to dłuższa bajka - prawdopodobnie czeka mnie wyjazd do UK i to już z Pięciokotem będzie zakrawało na wariactwo. A zostawić ich, rozdać... Nie potrafimy ani Rajmund ani ja.
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 15:26 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

Baja mozesz zająć ten czerwony domek :wink:
ja pilnuję zołtego , Bazyl mnie zatrudnił :smokin:

pracujący na czarno Maniek

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:28 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

trawa11 pisze:Baja mozesz zająć ten czerwony domek :wink:
ja pilnuję zołtego , Bazyl mnie zatrudnił :smokin:

pracujący na czarno Maniek

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Umarłam :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 15:34 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

kinga w. pisze:Futro dość ciężko znosi nowe koty w domu, poza tym tymczasowanie poprzednio zeszło się z początkiem choroby Kłaczka - byłam wykończona łażeniem za Gnojstwem, lataniem do weta, codziennymi sprawami i pracą. Rajmund widział jak dała mi w d... choroba Kłaka - on mnie chroni. A kwestia powiększenia liczby rezydentów to dłuższa bajka - prawdopodobnie czeka mnie wyjazd do UK i to już z Pięciokotem będzie zakrawało na wariactwo. A zostawić ich, rozdać... Nie potrafimy ani Rajmund ani ja.

My kiedyś wcale nie mielismy kotów , zupełnie przez przypadek dalam tymczas maluchowi na jedną noc. Z jednej nocy zrobiło sie siedem lat :lol: . Mruczek byl , niestety kotem wychodzącym, no i pewnego dnai nie wrócił :(
Jakieś pół roku pozniej TZ wynalzł w gazecie artykul, był do oddania kot-bezlapek. TZ lubi czarne. Takim sposobem Maniek trafił do nas.Po jakimś czasie postanowiliśmy mu znależ c towarzyszke, ale też bezłapke, żeby Maniusiowi nie było przykro :( długo szukalismy :( ,ale znależliśmy :wink: .Mizieńka niestety po trzech miesiacach już nas opuściła :(
Po jej smutnym odejściu TZ postanowił na jej miejsce wziąśc trzy koty 8O . No i tak się stalo :lol:
Kinga, Ty jestes w dużo gorszej sytuacji , bo skoro chcesz wyjechac, 8O , kurcz e, no nie wyobrazam sobie że ze wszystkim kotami pojedziesz 8O , na ale i nie wyobrażam sobie pozostawienia ich, pewnie byś sie zapłakała :(
Obrazek

Danusia

Post » Pt paź 23, 2009 15:42 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

Rajmund jest w UK już rok prawie. Wyjechał choć tego nie chcieliśmy - po prostu było jechać albo płacić karę umowną + koszty szkolenia. Umowa o pracę była tak skombinowana że podpisując nie połapali się że to jest nabór do przeszkolenia w Polsce i sprzedaży do identycznej firmy w UK na rozruch zakładu. Rozruch to w tym przypadku parę lat do wyszkolenia kadry angielskiej a Angole wcale nie chcą tam pracować - nie ma tej kadry. Na dłuższą metę związek na odległość nie ma sensu - jesteśmy razem bo chcieliśmy być razem a nie na 200km od siebie. Mamy palny, nadzieje - pewnych rzeczy nie da się załatwić na skype. Wyjazd z pięcioma kotami to jest szaleństwo, ale te koty są po przejściach z wyjątkiem Kłaka, który urodził się na moich rękach - nie wyobrażam sobie że one zostają. Z kim? Musiałabym je wyadopotwać. Znowu miałyby stracić dom? No, to pojadą i już.
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 15:46 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...to już dwa lata.....

trawa11 pisze:
kristinbb pisze:
no i zdjęcia w pierwszym poście koniecznie... :wink: :wink:

no to idę pod prysznic :smokin:

Extra zdjęcia spod prysznica jak najbardziej... :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]