podaj łapkę

Miautrzymaj się Sabulko

Zunia
Bardzo mi miło Jolu

Tak w mieście potrzebne jest takie miejsce z wodą: jezioro lub rzeka gdzie można chociaż powąchać chłodu i powietrza wodnego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Sabciu
podaj łapkęmoja duża też tak robi - jest szybsza
![]()
![]()
i kłuje. A kiedy masz dostać ten kolejny kłuj? Ja - jutro, teraz co dwa dni, duża zaraz wyśle do Pani wet zdjęcia z mojej kuwetki z ostatniego tygodnia
![]()
![]()
i skonsultuje...
Miautrzymaj się Sabulko![]()
Zunia
Bardzo mi miło Jolustare miasto w Elblągu po przejściu Armii Cz. było w ruinie...to co teraz jest to i tak rekonstrukcja na planie oryginalnych fundamentów. I najbardziej znane miejsce zwane ścieżką kościelną - przejście z jednej ulicy na drugą między kamienicami: https://www.bing.com/images/search?view ... t=0&sim=11 w innych miastach to pewnie byłoby banalne miejsce ale tutaj jest to atrakcja
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak w mieście potrzebne jest takie miejsce z wodą: jezioro lub rzeka gdzie można chociaż powąchać chłodu i powietrza wodnego
Gosiagosia pisze:Nie byłam w Elblągu ale oglądając filmiki warto go zobaczyć.
Pozdrawiam serdecznie
Anna2016 pisze:Dziękuję. Elblag to tak naprawdę biedne miasto z którego mlodzi uciekają bo nie ma tu dla nich przyszłości ani sensownej oferty kulturalnej ani pracy ani studiów na dobrym poziomie.. Nie ma nocnego weta. Nie ma szpitaliku dla zwierząt. Zaścianek. Niestety tak. Daleko w tyle pod wieloma względami. Dobrego lekarza specjalistę w w Gdańsku trzeba szukać. Podobnie dobrego psychoterapeutę.
No ale kanał elblasko-ostrodzki podobno najdłuższy w Europie![]()
![]()
Miau. Było baaaardzo nerwowonie dawalam sobie zrobić kłuja, znow duża jednego zmarnowala
aż w końcu zrobiła i teraz mam NARESZCIE święty spokój.
![]()
![]()
![]()
siedzimy w domu bo bardzo gorąco. A co u Ciebie Sabciu?
Zunia
MB&Ofelia pisze:A propos zastrzyków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 97 gości