Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 04, 2025 10:01 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 04, 2025 10:03 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

czitka pisze:A rzeczywiście, piękna droga i bardziej przyjazny listopad, śliczne zdjęcie, dziękuję!
Lifter, zobacz, oswajamy listopad :P .
U nas też słońce od rana. Nulka wyspała się wieczorem, a nocą wyszła na randkę z Witusiem pewnie. Rano zastałam ją śpiącą na dywanie w plamie słońca, zjadła i przepadła w liściach.
Ale przebudzenie miałam jak horroru. Bo ja wieczorem komórkę zostawiam dwa pokoje dalej żeby mi nic rano nie dzwoniło. Robię czeski serial nikto se ne je doma i święty spokój. Nie chce mi się grzebać po ustawieniach, niestety nie mam z boku takiego centralnego wyłączenia.
Wczoraj zapomniałam, została koło łóżka.
Śpię snem błogosławionym i dzwoni oczywiście przed dziewiątą. Odruchowo w półśnie odbieram, a tam obcy męski głos mówi do mnie:
-jutro rano będzie u pani android na centralnej stopie...
:201416 :201410
Zapytałam czy przystojny ale pan nie odpowiedział, taka cisza tam zapadła z drugiej strony...
Bo mi się telewizor na gwarancji popsuł i dostanę nowy. Ale czy nie można po polsku? W środku nocy?
:201461

można ściszyć dzwonek do minimum jak się nie da wyłaczyć, tez nie lubię takiego budzenia w środku nocy , jak tak można
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 04, 2025 10:13 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

No tak, ale trzeba grzebać w ustawieniach, a mi się nie chce :twisted:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto lis 04, 2025 10:24 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

czitka pisze:No tak, ale trzeba grzebać w ustawieniach, a mi się nie chce :twisted:

nie trzeba, przycisza się z boku telefonu
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto lis 04, 2025 10:29 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

Ale nie wyciszają się wtedy alarmy, whatsappy, itd. Manager telefonu też brzdęka. A na końcu przychodzi on, cały na jednej stopie :strach: .Wyniesienie prostsze!
Obrazek

czitka

Post » Wto lis 04, 2025 10:36 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

czitka pisze:Ale nie wyciszają się wtedy alarmy, whatsappy, itd. Manager telefonu też brzdęka. A na końcu przychodzi on, cały na jednej stopie :strach: .Wyniesienie prostsze!

masz rację
ja mam wszystkie dzwięki wyłączone, bo nie ich nie lubię
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lis 04, 2025 10:46 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

:strach: Juź myślałam, że śnił Ci się horror s-f. W wyobraźni zobaczyłam jednonogiego robota z antenkami i świecącymi oczami, pod Twoją furtką :strach:
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Wto lis 04, 2025 10:48 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

A nie masz od góry ściąganej takiej listwy? Tzn taki pasek zadań, nie wiem jak to nazwać. Przeciągasz palcem w dół i on się pojawia i tam się wycisza wszystko od razu.

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Wto lis 04, 2025 10:54 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

Mam, ale raz coś ściąga a raz nie a rano trzeba pamiętać, żeby na miejsce ściągnąć, a zapomnieć łatwo.
Dalej uważam, że wyniesienie komórki np. do WC jest prostsze :P
Obrazek

czitka

Post » Wto lis 04, 2025 10:55 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

madrugada pisze::strach: Juź myślałam, że śnił Ci się horror s-f. W wyobraźni zobaczyłam jednonogiego robota z antenkami i świecącymi oczami, pod Twoją furtką :strach:

Do końca nic nie wiadomo, czekamy na jutro :ok:
Obrazek

czitka

Post » Wto lis 04, 2025 12:58 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

Ja bym się bała tak zostawić komórkę. Bo jakby mi się coś stało, to nawet nie miałabym szansy zadzwonić, wezwać pomocy... :strach:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lis 04, 2025 13:47 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

jolabuk5 pisze:Ja bym się bała tak zostawić komórkę. Bo jakby mi się coś stało, to nawet nie miałabym szansy zadzwonić, wezwać pomocy... :strach:

dokładnie tak !!!
W szpitalu kładli na to ogromny nacisk - aby brać ze sobą wszędzie, do kuchni, to toalety, w czasie kąpieli mieć w zasiegu ręki. I zawsze pilnować naładowania.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lis 04, 2025 13:58 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

A tu macie rację. Mam słuchawkę telefonu stacjonarnego przenośnego , tu się się nikt nie dobija . Będzie spała ze mną!
Obrazek

czitka

Post » Wto lis 04, 2025 15:01 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

czitka pisze:Mam, ale raz coś ściąga a raz nie a rano trzeba pamiętać, żeby na miejsce ściągnąć, a zapomnieć łatwo.
Dalej uważam, że wyniesienie komórki np. do WC jest prostsze :P

Jezcze prostsze jest jej wlozenie pod poduszke. W 8 wypadkach na 10 gdy moja matka nie odbiera telefonow a ja lece w panice to "oj, poduszka przykrylam i nie slyszalam" (a dwa - wziela i wyciszyla choc nie wie jak, bo nie umie. Ona zdolna jest bo co do niej przychodze to jej wylaczam internet w czytniku e-ksiazek, a zeby tam go wlaczyc to juz trzeba sporo czynnosci zrobic, bo zakopane w menu. Ale mama i tak to robi, a potem "chyba bateria w nim siada bo strasznie szybko sie rozladowal".
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Wto lis 04, 2025 15:07 Re: Nulka, goście i Nanuk.Who is who? Gdzie jest Felicja???

czitka pisze:A tu macie rację. Mam słuchawkę telefonu stacjonarnego przenośnego , tu się się nikt nie dobija . Będzie spała ze mną!

to jeszcze masz stacjonarny? 8O 8O
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]