Moderator: Estraven

czitka pisze:A rzeczywiście, piękna droga i bardziej przyjazny listopad, śliczne zdjęcie, dziękuję!
Lifter, zobacz, oswajamy listopad.
U nas też słońce od rana. Nulka wyspała się wieczorem, a nocą wyszła na randkę z Witusiem pewnie. Rano zastałam ją śpiącą na dywanie w plamie słońca, zjadła i przepadła w liściach.
Ale przebudzenie miałam jak horroru. Bo ja wieczorem komórkę zostawiam dwa pokoje dalej żeby mi nic rano nie dzwoniło. Robię czeski serial nikto se ne je doma i święty spokój. Nie chce mi się grzebać po ustawieniach, niestety nie mam z boku takiego centralnego wyłączenia.
Wczoraj zapomniałam, została koło łóżka.
Śpię snem błogosławionym i dzwoni oczywiście przed dziewiątą. Odruchowo w półśnie odbieram, a tam obcy męski głos mówi do mnie:
-jutro rano będzie u pani android na centralnej stopie...
![]()
![]()
Zapytałam czy przystojny ale pan nie odpowiedział, taka cisza tam zapadła z drugiej strony...
Bo mi się telewizor na gwarancji popsuł i dostanę nowy. Ale czy nie można po polsku? W środku nocy?

czitka pisze:No tak, ale trzeba grzebać w ustawieniach, a mi się nie chce

.Wyniesienie prostsze!czitka pisze:Ale nie wyciszają się wtedy alarmy, whatsappy, itd. Manager telefonu też brzdęka. A na końcu przychodzi on, cały na jednej stopie.Wyniesienie prostsze!

Juź myślałam, że śnił Ci się horror s-f. W wyobraźni zobaczyłam jednonogiego robota z antenkami i świecącymi oczami, pod Twoją furtką 
madrugada pisze::strach: Juź myślałam, że śnił Ci się horror s-f. W wyobraźni zobaczyłam jednonogiego robota z antenkami i świecącymi oczami, pod Twoją furtką

jolabuk5 pisze:Ja bym się bała tak zostawić komórkę. Bo jakby mi się coś stało, to nawet nie miałabym szansy zadzwonić, wezwać pomocy...
czitka pisze:Mam, ale raz coś ściąga a raz nie a rano trzeba pamiętać, żeby na miejsce ściągnąć, a zapomnieć łatwo.
Dalej uważam, że wyniesienie komórki np. do WC jest prostsze
czitka pisze:A tu macie rację. Mam słuchawkę telefonu stacjonarnego przenośnego , tu się się nikt nie dobija . Będzie spała ze mną!

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 37 gości