Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:podziwiam cie bo ja mam teraz pierwszy raz dzikiego kota i nie wiem kiedy on się da przekonać do ludzia
andzelika1952 pisze:bazylica pisze:podziwiam cie bo ja mam teraz pierwszy raz dzikiego kota i nie wiem kiedy on się da przekonać do ludzia
Taki był też Maciuś , a nowy dom u szirry nie zmusza go do niczego , on sam zmienia się z dnia na dzień.
szirra pisze:andzelika1952 pisze:bazylica pisze:podziwiam cie bo ja mam teraz pierwszy raz dzikiego kota i nie wiem kiedy on się da przekonać do ludzia
Taki był też Maciuś , a nowy dom u szirry nie zmusza go do niczego , on sam zmienia się z dnia na dzień.
To prawda. Maciuś zmienia się z dnia na dzień. Biega po całym domu , szaleje z myszką i sznureczkiem. Przychodzi do nas wymiziać się ,nawet brzuszek już daje. Chowa się do swojego pokoju jak przychodzi ktoś obcy ale jak go wołam to nieśmiało wychodzi. Ja też myślałam ,że się nie oswoi ale dzięki wskazówkom Andżeliki i Sylwi ,która też ma kociaka z Radomska udało się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości