Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Chcialam się przywitać-znalazłam Wilczkę przypadkiem. Kiedyś, w swojej zarozumiałości, byłam przekonana, że tylko ja mam tak nietypowo umaszczonego kota, tymczasem Wilczka jest już czwarta na mojej liścieNiestety chwilowo upload odmawia współpracy, bo załaczyłabym dowód
JaEwka pisze:Ostatnio zauwazylam ze Wilczka ma cos z okiem. Wyglada tak jakby ciagle "plakala" nie zauwazylam tam zadnej ropy ani zeby bylo zaczerwienione ale w piatek poprosze weta zeby je obejrzal. Bo mloda wogule nie daje mi tego lepiej obejrzec
Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Ostatnio zauwazylam ze Wilczka ma cos z okiem. Wyglada tak jakby ciagle "plakala" nie zauwazylam tam zadnej ropy ani zeby bylo zaczerwienione ale w piatek poprosze weta zeby je obejrzal. Bo mloda wogule nie daje mi tego lepiej obejrzec
Ze starszymi kotami zawsze coś jest. Swojej 16-letniej Kici robiłam przeglądzik dwa tygodnie temu i było ok, a dziś ją dopadł artretyzm i walczymy z bólem stawów. No, ale po tych kilkunastu latach coś jej się ode mnie należy
JaEwka pisze:Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Ostatnio zauwazylam ze Wilczka ma cos z okiem. Wyglada tak jakby ciagle "plakala" nie zauwazylam tam zadnej ropy ani zeby bylo zaczerwienione ale w piatek poprosze weta zeby je obejrzal. Bo mloda wogule nie daje mi tego lepiej obejrzec
Ze starszymi kotami zawsze coś jest. Swojej 16-letniej Kici robiłam przeglądzik dwa tygodnie temu i było ok, a dziś ją dopadł artretyzm i walczymy z bólem stawów. No, ale po tych kilkunastu latach coś jej się ode mnie należy
No niestety takie uroki starosciale u nas bedzie miala zlota jesien hehe.
Udalo mi sie lepiej przyjrzec oczku i troszeczke tam ropki jest przynajmniej na to mi wyglada. Zobaczymy co wet powie.
Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Ostatnio zauwazylam ze Wilczka ma cos z okiem. Wyglada tak jakby ciagle "plakala" nie zauwazylam tam zadnej ropy ani zeby bylo zaczerwienione ale w piatek poprosze weta zeby je obejrzal. Bo mloda wogule nie daje mi tego lepiej obejrzec
No niestety takie uroki starosciale u nas bedzie miala zlota jesien hehe.
Udalo mi sie lepiej przyjrzec oczku i troszeczke tam ropki jest przynajmniej na to mi wyglada. Zobaczymy co wet powie.
Może się zadrapała pazurkiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue i 40 gości