annette88 pisze:Egzamin napisany, w pt wyniki, zobaczymy.. w pt idę też na spacer z moimi być może podopiecznymi dzieciaczkamiz piętra niżej
Kciuki za wyniki
A możesz coś bliżej w temacie "podopieczne dzieciaczki"?
Moderator: Estraven
annette88 pisze:Egzamin napisany, w pt wyniki, zobaczymy.. w pt idę też na spacer z moimi być może podopiecznymi dzieciaczkamiz piętra niżej
Nelly pisze:annette88 pisze:Egzamin napisany, w pt wyniki, zobaczymy.. w pt idę też na spacer z moimi być może podopiecznymi dzieciaczkamiz piętra niżej
Kciuki za wyniki![]()
A możesz coś bliżej w temacie "podopieczne dzieciaczki"?
annette88 pisze:No więc.. Sąsiadka z piętra niżej zapytała Bartka, czy nie chciałabym sobie dorywczo dorobić przy dzieciaczkach ( dziewczynki 4mies i 2latka) od czasu do czasu i jutro idziemy na pierwszy spacerek
Każdy pieniążek się przyda, nie?
Nelly pisze:annette88 pisze:No więc.. Sąsiadka z piętra niżej zapytała Bartka, czy nie chciałabym sobie dorywczo dorobić przy dzieciaczkach ( dziewczynki 4mies i 2latka) od czasu do czasu i jutro idziemy na pierwszy spacerek
No superKażdy pieniążek się przyda, nie?
Ale 4 m-ce to faktycznie odpowiedzialność. 2 latka to już lepiej

annette88 pisze:[Jak miałam 3 latka to przewinełam sama brata niewiele starszego od tej małejno i mam w dorobku opiekę nad taką małą moją siostrą (Karolinka jest młodsza 10 lat prawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EwaMag, ewar i 11 gości