:lol:
Filmik
Moderator: Estraven
amyszka pisze:Tunelik pewnie Wam bokiem wyjdzie ,ale to nr.1 u Marchewki:lol:
FilmikLubię swój tunelik ....

JoasiaS pisze:Michał obejrzał ten filmik i wpadł na genialny pomysł: "Przecież ja mogę rozłożyć naszym kotom w mieszkaniu prawdziwy namiot"
Ciotki, ratunku!![]()
![]()
JoasiaS pisze:Michał obejrzał ten filmik i wpadł na genialny pomysł: "Przecież ja mogę rozłożyć naszym kotom w mieszkaniu prawdziwy namiot"
Ciotki, ratunku!![]()
![]()
o co Ci chodzi kocisza będą zajęte a Ty będziesz miała luzik Kociama pisze:JoasiaS pisze:Michał obejrzał ten filmik i wpadł na genialny pomysł: "Przecież ja mogę rozłożyć naszym kotom w mieszkaniu prawdziwy namiot"
Ciotki, ratunku!![]()
![]()
JoasiaS jednym słowem przerypipipane![]()
Widzę że też masz do Kochania śliczne Rudziszcze![]()
Wszystkie Koty masz śliczne
alus1 pisze:amyszka pisze:Tunelik pewnie Wam bokiem wyjdzie ,ale to nr.1 u Marchewki:lol:
FilmikLubię swój tunelik ....
nie wyjdzie, nie wyjdzie - tunelik skutecznie wyplenił laskę jak widzę![]()
słodziak z tego Karmelcia, taki zaangażowany chłopak i umie jak Myśka podawać sobie łapką![]()
![]()
Ciotki, ratunku!![]()
![]()
miszelina pisze:[
nie wyjdzie, nie wyjdzie - tunelik skutecznie wyplenił laskę jak widzę![]()
słodziak z tego Karmelcia, taki zaangażowany chłopak i umie jak Myśka podawać sobie łapką![]()
![]()
No właśnie się zastanawiałam, gdzie Karmelkowa laska? A ona popadła w niełaskę. Oj niestały w uczuciach rudziszon, niestały![]()
Chat pisze:Taka grubsza. LaskaPo tuneliku i kartonach przyjdzie czas na hustawki i zjezdzalnie
A moze nawet piaskownice?
![]()
Amyszko, wlasnie wyszlam z problemow z drukarka.Jak nie ma tuszu to mryga. U mnie pokazalo, ze nie ma lacznosci miedzy drukarka i kompem
Musialam ja z kompa wymazac i na nowo wpisac
![]()
miszelina pisze:Znaczy się laska zastępcza![]()

amyszka pisze:miszelina pisze:Znaczy się laska zastępcza![]()
Lasek zastępczych skolko ugodno![]()
...ale ta jedna najukochańsza -poszarpana ,wyciumkana ,pogryziona i wyszargana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości