Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 23, 2009 18:11

Poczekaj, poczekaj Basset2, za którymś razem doczekasz się i takiego łobuza co Ci dom na głowie postawi. Moje też były grzeczne, aż wyciągnęłam spod samochodu niebieską zarazę i teraz mam: zjedzone passiflory(wszystkie są ogolone z liści, kwiatki zdążyłam sfocić zanim je zeżarły), padnięte paprotki i maranty, dżakarandy być może zimują na oknie, ale wydaje mi się, że te gołe badyle to też robota Mrówki i spółki, zdychającego kaktusika miniaturkę, a reszta kwiatów ledwo żyje bo nawet jeśli ich nie zeżrą to regularnie zwalają je z ich miejsc albo chociaż całą wodę z podstawek wypiją. Ponad to wszystkie firanki choć jeszcze wiszą to są pokryte dodatkowym ażurkiem wydziabanym pazurami dwóch małp ogoniastych czyli ponad dwukilowej Mrówy i niespełna pieciokilowego Myślnika. Kabli nie ruszają choć kablówkę regularnie odłączają od TV goniąc się i tłukąc zawzięcie o czwartej nad ranem itd.itd. Kotecki koffane :evil:

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Pt sty 23, 2009 18:56

basset2 pisze:no czytam i czytam i... :strach: 8O :conf: bo
mam firanki 8O
mam kwiatki 8O
nie mam
kleptomanów (raz Majki zasunął kuraka ale to sie nie liczy)
krzykaczy
histeryków
dewastatorów
w mordeczkie a może ja nie mam kotów :!: 8O
:D

Nie myślałaś o dokoceniu? Mam na tymczasie słodkiego przytulastego kocurka. Cud, miód i orzeszki :love:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt sty 23, 2009 18:59

'niebieska zaraza' jest śliczna, ale chyba jednak bym jej nie chciała :twisted:

KTOŚ znów zalał próg :crying: utłukę go!!!
mam w dodatku dosyć upierdliwych sąsiadów, tylko czekam aż się poskarżą na smród :oops: ... co gorsza, będę musiała przyznać im całkowitą rację :roll:

Bolusia trochę je, ale wcale nie jestem spokojna :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 23, 2009 19:02

genowefa pisze:
basset2 pisze:no czytam i czytam i... :strach: 8O :conf: bo
mam firanki 8O
mam kwiatki 8O
nie mam
kleptomanów (raz Majki zasunął kuraka ale to sie nie liczy)
krzykaczy
histeryków
dewastatorów
w mordeczkie a może ja nie mam kotów :!: 8O
:D

Nie myślałaś o dokoceniu? Mam na tymczasie słodkiego przytulastego kocurka. Cud, miód i orzeszki :love:

o matko, przez chwilę myślałam, że to ja mam się jeszcze dokocić :strach: :strach: :strach:
Ziutek jest boski (i jest czarnym koczurkiem :wink: ), niemniej jednak rozważam wyłącznie opcje wymiany niektórych przedstawicieli stada na mniej wadliwe modele :twisted: , nic innego :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt sty 23, 2009 21:20

Wielbłądzio pisze:rozważam wyłącznie opcje wymiany niektórych przedstawicieli stada na mniej wadliwe modele :twisted: , nic innego :twisted:

:strach: :strach: Czy one o tym wiedzą? 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 23, 2009 22:20

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:rozważam wyłącznie opcje wymiany niektórych przedstawicieli stada na mniej wadliwe modele :twisted: , nic innego :twisted:

To bez znaczenia. I tak nikt się nie zamieni :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt sty 23, 2009 22:30

genowefa pisze:
kalair pisze:

To bez znaczenia. I tak nikt się nie zamieni :twisted:

Niby fakt! :lol: :lol:
Chociaż nigdy nic nie wiadomo! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 24, 2009 1:35

genowefa pisze:
kalair pisze:

:strach: :strach: 1. Czy one o tym wiedzą? 8O

To bez znaczenia. 2. I tak nikt się nie zamieni :twisted:

ad. 1. tak, one wiedzą
na przykład Lilakowi codziennie obiecuję dużo gorszą przyszłość :twisted: :twisted: :twisted:

ad. 2. ależ dlaczego :conf: ? mam przecież takie piękne, zadbane, grzeczne i posłuszne kotki :twisted:

a przy okazji: nie potrzebowałby ktoś 4,5 - rocznego marmurka :twisted: ?

Wielbłądzio

Post » Sob sty 24, 2009 2:37

tosiula pisze:Egzaltowane Wielbłądy są dobrą odskocznią od egzaltowanych kotów 8)
wygaduj się, wysłuchamy, jesteś fajną babką:wink:

Dokładnie :piwa: Sama czytam, czytam głośno TŻ-etowi, żeby przekonał się, że inni mają zdolniejsze koty od naszych :roll: i oboje jesteśmy zachwyceni. Wielbłądziu jeżeli założysz bloga, nie będziesz miała wierniejszych i bardziej zachwyconych czytelników niż my. Pozdrawiamy gorąco :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sty 24, 2009 2:59

eee, o sobie nie chciałoby mi się systematycznie pisać przez jakiś dłuższy czas, zresztą nie ma o czym :roll: w dzieciństwie i jako nastolatka kilkakrotnie zaczynałam pisanie pamiętnika, ale entuzjazm zawsze wyczerpywał się po kilku - góra kilkunastu - dniach :roll: z Draniami to co innego, one codziennie robią coś ciekawego i dostarczają mi niezwykłych wrażeń :twisted: , same w sobie są tak niezwykłe, że czuję potrzebę opowiadania o nich światu :twisted: 8)
kiedy pracowałam (miejmy nadzieję, że w końcu znowu zacznę :roll: :( ), zwyczajnie nie miałam siły i czasu na założenie tego wątku, teraz zrobiłam to z nudów i smutku... może to jakiś element mojej samozwańczej terapii :oops: ?

dobranoc kochane Ciotki czytelniczki :1luvu:

mam w aparacie już trochę nowych Drańskich fotek, jak będzie więcej, to w końcu zgram i wrzucę...

PS. ludzie od Szylkreta znów nie odpowiadają na maila :( a Szylkret przestał się bać, daje się głaskać i mruczy na potęgę :D ich strata...

Wielbłądzio

Post » Sob sty 24, 2009 3:16

Czekamy na fotki :lol: Hmmm... wydaje mi się, że szylkret już zostanie jako kolejny element drańskiego towarzycha :wink:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sty 24, 2009 3:38

vega, zamorduję :twisted: nie zostanie :!:

a oto ona: pięknościa, bez dwóch zdań :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i trochę Drani:

zbliża się noc, szarańcza oczekuje na żer...
Obrazek Obrazek

albo one udają, albo wiedzą, że świat o nich czyta 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

specjalnie dla Cioci Ali - Plusz z piłeczką
Obrazek

moja śliczna samobójczyni;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Szef Stada z podwiniętym uchem :twisted:
Obrazek

i Serce Moje Najsłodsze Żabie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
jak ja go kocham :oops:

a przy okazji: nie potrzebowałby ktoś 4,5 - rocznego marmurka :twisted: :twisted: :twisted: ?
właśnie obrzygał mi kuchnię po zjedzeniu wygrzebanej ze smietnika folii od serka topionego

Wielbłądzio

Post » Sob sty 24, 2009 7:47

Ja chyba za mamrmurka podziękuję! :lol: :lol:
Hmm..czy to na pewno właściwy wątek,anie wątek dla bezsennych? 8O :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 24, 2009 8:48

Szylkret jest piękny :love: I te łapeczki, mmm ;)
A ten domek, skoro milczy, to chyba jednak nie TEN domek był :roll: Na pocieszenie powiem Ci jednak, że taka piękność na pewno komuś wpadnie w oko (mnie i moich zachwytów proszę nie brać pod uwagę :twisted: )
I żeby była jasność w temacie: NIE POTRZEBUJĘ 4,5 LETNIEGO (ANI ŻADNEGO INNEGO) MARMURKA :twisted:

A w ogóle Drańswtwo wzorowo pozuje ;)
Na zdjęciach (podkreślam: na zdjęciach) wyglądają na śliczne, kochane kotecki :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 24, 2009 9:26

Tak się zastanawiam, co by było, gdyby ktoś napisał, że nocami śnie o dorosłym marmurowym kocie i chętnie przejmie od zaraz. (Nie ja, ma się rozumieć - to teoretyczne rozważania)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

[poprzednia][następna]