varia pisze:skaskaNH pisze: I jeszcze klonowanie Mosia![]()
Doczytuję. I perspektywa klonowania mosia też mnie zmroziła.![]()
![]()
Zostawić na chwile towarzystwo bez nadzoru

Ale już jestem i nie zamierzam do tego dopuścić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:
ps przeczytalam opowiesc- to wlasciwie caly ciąg cudow- co nad toba czuwalo ale co![]()
Femka pisze:jestem rozczarowana.
Spodziewałam się awantury, a tu nudaSkaska, na KŁ też sie nic nie dzieje, to może chociaż Ty zacznij się awanturować o weekendowe trollowanie
Femka pisze:jestem rozczarowana.
Spodziewałam się awantury, a tu nudaSkaska, na KŁ też sie nic nie dzieje, to może chociaż Ty zacznij się awanturować o weekendowe trollowanie
kalair pisze:Femka pisze:jestem rozczarowana.
Skaska rozczarowała gości szanownych..![]()
![]()
skaskaNH pisze:kalair pisze:Femka pisze:jestem rozczarowana.
Skaska rozczarowała gości szanownych..![]()
![]()
Etam, przecie ja jestem chodzącą oazą spokoju
kalair pisze:Ludze,jak tu jesteście, niech mi ktoś powie-czy zamrożonej rybce zostawionej do jutra w lodówce nic nie będzie? Zamrażara zamrożona na amen...Nie otworzę..![]()
Plijssss
kalair pisze:Ludze,jak tu jesteście, niech mi ktoś powie-czy zamrożonej rybce zostawionej do jutra w lodówce nic nie będzie? Zamrażara zamrożona na amen...Nie otworzę..![]()
Plijssss
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości