Hannah12 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Rzucamy?![]()
byle nie we mnie
We mnie też nie!
Ja też sobie porzucam. A co!
Wow monitorami rzucają
Bo nic nie działa, jak trzeba!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Rzucamy?![]()
byle nie we mnie
We mnie też nie!
Ja też sobie porzucam. A co!
Wow monitorami rzucają
kalair pisze:Mośku! Ja nie wiem, ale jak teraz przeglądam zdjęcia, to tylko tyły mi się w oczy rzucają, i natychmiast stajesz mi przed oczami, no...![]()
Masz doopkę jeszcze..![]()
kalair pisze:Mam pyt.
Znalazłam ogłoszenie o devonkach po 600 zł-bez rodowodu.
Wysłałam pytanie, dlaczego taka cena, i dlaczego nie maja rodowodu, jeśli są po rodowodowych rodzicach.
Odpowiedź brzmiała-bo nie jesteśmy zrzeszeni w związku, kotki nie sa wystawiane, i dlatego nie mają rodowodów, A rodowody po rodzicach do wglądu.
Jutro przyślą zdjęcia. Nie wiem, czemu dopiero jutro..
Jak to jest? Może założę osobny wątek..
moś pisze:kalair pisze:Mośku! Ja nie wiem, ale jak teraz przeglądam zdjęcia, to tylko tyły mi się w oczy rzucają, i natychmiast stajesz mi przed oczami, no...![]()
Masz doopkę jeszcze..![]()
dziekuje![]()
mnie sie taka maniakalna obsesja podoba- moze tak zostac
moś pisze:kalair pisze:Mam pyt.
Wysłałam pytanie, dlaczego taka cena, i dlaczego nie maja rodowodu, jeśli są po rodowodowych rodzicach.
Odpowiedź brzmiała-bo nie jesteśmy zrzeszeni w związku, kotki nie sa wystawiane, i dlatego nie mają rodowodów, A rodowody po rodzicach do wglądu.
lepiej nie zakladaj po dostaniesz po lapach..i slusznie bo polityka miau, sluszna zreszta mowi o walce z pseudohodowlami a ta taka chyba jest skoro nie chce im sie zrobic licencji rodzicom![]()
Koty moga byc z wadami, nie warto.
trawa11 pisze:kalair pisze:E..To ja idę..Z kaczuszką..![]()
Mośka -biorę!
się nie utop
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Mam pyt.
lepiej nie zakladaj po dostaniesz po lapach..i slusznie bo polityka miau, sluszna zreszta mowi o walce z pseudohodowlami a ta taka chyba jest skoro nie chce im sie zrobic licencji rodzicom![]()
Koty moga byc z wadami, nie warto.
Ale rodzice mają rodowody!
I tego nie rozumiem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 27 gości