To Wy jesteście nienormalni
ja rzadko wprawdzie, ale jednak czasami staram sie być miła, dostaję dla Was ciepłych uczuć i dzielę się tym w wątku
a tu zaraz jakieś aluzje, dociekania i złośliwości
to Wy nie umiecie przyjmować miłych rzeczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ziemowit pisze:jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinieFemka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju?![]()
Femka pisze: Zo razem z Miśką zwredniała na dobre. Misia młoda, jeszcze nie odróżnia dobra od zła, rozumiem. Ale Zo?
z jednej strony - to doceniam Twoje poczucie humoruFemka pisze: jak zwykle niewiele zrozumiałam
nawet nie wiem, czy w drugim cytacie mnie chwalisz czy wyśmiewasz
Zowisia pisze:Femka pisze: Zo razem z Miśką zwredniała na dobre. Misia młoda, jeszcze nie odróżnia dobra od zła, rozumiem. Ale Zo?
Misia mloda, Zo - stara i scyniczniala ... ot i cala prawda ..
a poza tym, jak sie wlazlo miedzy wrony ...
![]()
jak tam BK bo cos ostatnio nikt o nich nie pisze, biedne Szczypioly ...
a tu strzelanie sie szykuje noworoczne, piguly nalezy miec przygotowane !
zo, z petardowcami pod oknem od 24.12
mam taki fajny cytat z "Psów I" ale... jest niecenzuralnyFemka pisze: To Wy jesteście nienormalni
w odniesieniu też, tym bardziejFemka pisze:ziemowit pisze:jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinieFemka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju?![]()
Guzik bystrzak w odniesieniu czy tak w ogóle?
Femka pisze:wiecie co? To Wy jesteście nienormalni
ja rzadko wprawdzie, ale jednak czasami staram sie być miła, dostaję dla Was ciepłych uczuć i dzielę się tym w wątku a tu zaraz jakieś aluzje, dociekania i złośliwości to Wy nie umiecie przyjmować miłych rzeczy
ziemowit pisze:z jednej strony - to doceniam Twoje poczucie humoruFemka pisze: jak zwykle niewiele zrozumiałam
nawet nie wiem, czy w drugim cytacie mnie chwalisz czy wyśmiewasz
to raczej komplement
z innej strony - porównuję do wielkiego człowieka (przynajmniej do sławnego) - to chyba też komplement
a trzeciej strony - prawie żem się popłakał ze śmiechu czytając, iż Twoje poczucie humoru jest nabożne
Zowisia pisze:Femka pisze:wiecie co? To Wy jesteście nienormalni
ja rzadko wprawdzie, ale jednak czasami staram sie być miła, dostaję dla Was ciepłych uczuć i dzielę się tym w wątku a tu zaraz jakieś aluzje, dociekania i złośliwości to Wy nie umiecie przyjmować miłych rzeczy
a poszukac cytatow ?? z MZtki??
tu sie uczyc wypada ...
Misia, uczac sie ...[mg]http://www.talenty.pl/emoticons/281.gif[img]
[/b]
ziemowit pisze:mam taki fajny cytat z "Psów I" ale... jest niecenzuralnyFemka pisze: To Wy jesteście nienormalniw odniesieniu też, tym bardziej :mrgreen:Femka pisze:ziemowit pisze:jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinieFemka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju?![]()
jakby Ci Bungo walnęła CH3OH to mogłabyś się obrazić, a tak - to normaFemka pisze:Bungo, a co to jest to c2hcóś tam
nie trza było zmuszać, tylko poprosić - wiesz, że ja życzliwy ludziom, pisałem CiFemka pisze:ziemowit pisze:mam taki fajny cytat z "Psów I" ale... jest niecenzuralnyFemka pisze: To Wy jesteście nienormalniw odniesieniu też, tym bardziej :mrgreen:Femka pisze:ziemowit pisze:jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinieFemka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju?![]()
i do tego oświadczenia właśnie chciałam Cię zmusić
Femka pisze:Zowisia pisze:Femka pisze:wiecie co? To Wy jesteście nienormalni ja rzadko wprawdzie, ale jednak czasami staram sie być miła, dostaję dla Was ciepłych uczuć i dzielę się tym w wątku a tu zaraz jakieś aluzje, dociekania i złośliwości to Wy nie umiecie przyjmować miłych rzeczy
a poszukac cytatow ?? z MZtki?? tu sie uczyc wypada ...
Misia, uczac sie ...![]()
![]()
jednak Zołzaale jaka fajna
Femka pisze:a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzających![]()
ziemowit pisze:jakby Ci Bungo walnęła CH3OH to mogłabyś się obrazić, a tak - to normaFemka pisze:Bungo, a co to jest to c2hcóś tam![]()
nie trza było zmuszać, tylko poprosić - wiesz, że ja życzliwy ludziom, pisałem Ci
mam... tylko głosno sobie posłuchajcieFemka pisze: To Wy jesteście nienormalni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 108 gości