SŁODKA KROPECZKA już znalazła swoich dużych :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 25, 2006 10:50

Taaak własnie ją dorwalam żeby pazurki obciąc to może mniej bedzie ze mną chodziła :evil: jestem jak sito :twisted: ,ale się kochamy :lol: Dzwonił facet okota ale mu posłałam :evil: bo to był mój TŻ :wink: Kropcia po spaniu pod przykryciem preferuje spanie na głowie :lol: buzi ,byle wysoko :wink: a jak się zsuwa to pazdziorkami podciąga :evil: co ten szkrab jeszcze wymyśli :lol: ale jak sie budzi to liże ,przytula ,mruczy ,ciumka same przyjemności ,tylko żeby jeszcze nie budziła sie tak często :wink: Alinka witaj u Kropci :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lis 25, 2006 11:00

Słodka kochana Kropeczka, ucałuj ją.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Sob lis 25, 2006 14:39

dzięki Zunia właśnie przyszłam z zakupów i wiecie jakie to przyjemne jak takie stado kłębi sie wkoło nóg :lol: i mnie pogłaszcz ,mnie :wink: Kropcia rozespana już przy mnie i na ręce i całuj mnie całuj szyjke wyciąga :lol: ona jedna taka jest,to wykorzystuje maksymalnie :D Nie dawno był u mnie chlopiec ,przyniósł kociaki ,malutkie 7tyg. żebym wzieła ,nie moge ,poprostu nie moge ,kociaki cudne ,czarna koteczka ,biało czarny kocurek i mój faworyt kocurek dalmatynczyk z przedłużźaną sierścią,cudo ,taki kłębuszek malutki . Zapchlone ,pewnie zarobaczone ,oczka ciut lżawią a u czarnej zachodza powieką ,tłuściutkie , co ja mam zrobić :?: :?: :?: :?: :?: :?: porobiłam zdjęcia ,dalam karmy, zdjęcia pewnie -tu ukłon w strone mojego :aniolek: pojawią się jak wyśle .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 25, 2006 18:45

Coś ślicznotka nie może wyzdrowieć.
Ja mam tez ten problem z Wiewiórkiem. ale on nie kszle tylko ma gluty (zielone) w nosku i chyba zapchany kanalik łzowy.
Trzymam w każdym razie kciuki za zdrówko. Trudno bedzie sie rozstać z taka slicznotka.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob lis 25, 2006 19:06

Iburg masz racje ciągnie sie to tyle czasu ,ten kaszelek sporadycznie się pojawia ,i żadnego wycieku z noska nie ma ,ale jak zacznie kichać .....może oczyści sobie i bedzie ok.Co do oddania ,niechce mi sie nawet myslec ,nawet nie sądzilam że ta mala żaba tak nas sobie okreci wokoł palca i to tego najmniejszego :wink: dziękuje ci bardzo za kciuki ,wiesz takie wsparcie jest bardzo potrzebne :oops: i za wiewiórka :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 25, 2006 20:32

Bananowy song :wink:

Obrazek Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Sob lis 25, 2006 21:20

Kropka uwielbia banany :lol: tak samo jak moje pekiny :wink: dziwne mam te stworki :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 26, 2006 9:01

Jestem len :oops: tak bardzo nie chce mi sie wstawać rano że aż mi wstyd,Kropcia ciumka i ciumka jakby mnie nawoływała podnies tą d@#$$5 i daj jeść,to zwleklam sie .Na śniadanko zawsze robie wołowinke surową.Kiedyś ulubiona potrawa Kropki był kurczak ,ale to juz było :lol: teraz puszeczki ,suche i mięsko woł.kurczaka pocmoka i zostawia. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 26, 2006 11:36

Dzień dobry Kropeczko, jak byś umiała pisać to byś poprosiła aby tego wątku nie podnosić, nie myle się, co?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Nie lis 26, 2006 12:07

zunia w 100% sie nie mylisz :wink: mój TŻ też patrzy mi na ręce i jęczy ,-znów siadasz do kompa ,i po co ,przeciez ona ma dom :evil: ale ja wiem że może miec lepszy,a może sobie wmawiam :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 26, 2006 13:48

Ja tylko raz szukałam domku dla kotka, tylko że ja sobie wmawiałam, że to mój dom jest najlepszy i tylko my ją będziemy naprawdę mocno kochać.A jak zachorowała to już u nas została na stałe a nigdy nie chciałam dwóch kotów, bo wydawało mi się, że nie będe w stanie dać tyle miłości co jednemu.Ale pokrętnie to wszystko napisałam mam nadzieję, że rozumiesz.
Obrazek

zunia

Post » Nie lis 26, 2006 13:54

Jasne że zrozumialam :wink: człowiek nieraz sam nie wie jakie ma pokłady miłości :lol: i ja mam takie wrażenie że nikt nie bedzie tak kochał jak my ale wiem że to nie prawda tylko trzeba trafic na taką osobe ,no i badz madry i pisz wiersze :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 26, 2006 18:02

Kropka kocha jak całuje sie ją po pyszczku i po szyjce ,ale ma wtedy minke ,zadziera łebek wysoka i chyba pająków szuuka na suficie :lol: a że na szyjce plamka to my niedługo ostro wejdziemy w czas grzybobrania :evil: zepsuła mi się pralka ,wcześniej złamała sie ruła do odkurzacza ,potem zatkał zlew teraz padła pralka :evil: żal mi samej siebie :cry: chyba poprosze kogoś o tare :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 27, 2006 12:38

Byłam dziś z kropcia u weta. zachowuje sie niby normalnie ale noc spedziła oddzielnie ,co jest u niej nienormalne :cry: po sniadanku schowała sie do wersalki ,to sygnał że zle sie dzieje :cry: Osłuchowo czysto,ale gardziołko zaczerwienione i bolesnośc przy dotykaniu okolic nerek :cry: leczymy się :cry: Bryka i bawi sie ,szczęśliwa że znów w domu,acha temperatura 38 i 8.Biedna mała Kropcia :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 27, 2006 19:17

Kropcia znów wykąpala się w śmietance :evil: a może ona chce być biała żeby o nią walczyli :wink:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]