B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 01, 2006 12:43

kasia essen pisze:jezeli chodzi o baksa to tz dzwonil do wlasciciela i pytał sie o zgode-nie wie natomiast o fretce i drugim kocie :? w sumie zawsze mozna powiedziec ze drugi jest tylko na pare dni z powodu urlopu własciciela :roll: :roll:

No własnie 8) co to już gości nie można przyjmować czy też trzeba dzwonić z pytaniem :lol:
A że trochę bardziej futrzaste - cóż każdy przyjmuje takich gości jakich lubi :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 01, 2006 12:45

czarna.wdowa pisze:
kasia essen pisze:jezeli chodzi o baksa to tz dzwonil do wlasciciela i pytał sie o zgode-nie wie natomiast o fretce i drugim kocie :? w sumie zawsze mozna powiedziec ze drugi jest tylko na pare dni z powodu urlopu własciciela :roll: :roll:

No własnie 8) co to już gości nie można przyjmować czy też trzeba dzwonić z pytaniem :lol:
A że trochę bardziej futrzaste - cóż każdy przyjmuje takich gości jakich lubi :wink:

dzieki,juz troche ochłonelam i dochodze do wniosku ze to chyba nie był wlasciciel :roll: chyba przy Malej musze pozegnac sie z kwiatkami ktore stoja na podlodze :? przez noc skosila do ziemi papirusa :roll: a ja sie dziwilam co to zielonego lezy w kuwecie :evil:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt gru 01, 2006 14:25

za pół godziny startujemy :wink: własnie wyjelam małej dwa kleszcze,ktore godizne wczesniej spryskałam frontiline,wyjełam je juz zdechłe :roll: biedna mała,cała hodowle miala :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 14:30

za pół godziny startujemy

w takim razie trzymam kciuki za całokształt :ok: :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 01, 2006 14:34

Dzieki :D ja tez mam nadzieje ze bedzie ok :D Ide ją "wysadzic" do kuwetki przed jazda :oops: :oops: 8)

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 15:59

i jak ? i jak? kamień zdjęty?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt gru 01, 2006 17:10

kamien nie zdjety,jest go tak duzo ze musi byc narkoza,umowione jestesmy z Maja na 13 grudnia :roll:
Mam dwie informacje-kotka ma lat ok 5-6,a te guzy ktore wyczuwałam to,,hmm,nie wiem jak to okreslic,ale wetka wycisneła je 8O to były guzy pod sutkami, a same sutki były suche-zrobiły sie czopy ktore wetka wycisneła z brodawek,wyszły ok 3-5 cm czopy,biale,ktore moznabyło rozgniesc,po wycisnieciu guzy znikly :roll: Niech ktos mnie oswieci co to było?
Najlepsze jest to ze do weta pojechałam sama,zapakowałam Maje na przednie siedzenie a ona grzecznie zasnela w transporterku :wink:
jakos sie dogadałam i umowilam termit wizyty na zdjecie kamienia,poza tym powiedziałam ze znalazłam w toalecie robaki i Maja dostała po raz drugi drontal,osłuchano jej serduszko i wszystko jest ok.Maja u weta była w szoku-wet znajduje sie na terenie schroniska-znow hałas,znow te same zapachy,byłaprzerazona,a u weta zwineła sie w precelek i zastygła jakby miała jakis skurcz,dotykali,robili z nia wszystko a ta zamknela oczy,i udawała ze jej nie ma :roll: w domu od razu wpakowała sie na łózko i zasneła :D
Najlepszy jest tz :wink: dzwonił do mnie ze dwa razy pytac sie o mała,a teraz mnie zapytał:wo ist unsere kleine Katze?..podkreslam UNSERE,nicht nur meine :wink: :wink:
Ciesze sie ze te guzy to nic powaznego,co o tym myslicie/jak to nazwac?wetka mowi ze to moze powrocic :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 17:12

kaszaki :?:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Pt gru 01, 2006 17:15

w brodawkach?ludzie maja takie cos na głowie? u niej te guzy nie były twarde,w odczuciu jak gula tłuszczu pod skora, no i brodawki były wklęsłe a teraz po wycisnieciu juz normalne :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 17:15

może jakieś stare mleko? może ona miała wcześniej małe?
Aśka i...
Obrazek

tomoe

Od: Wto sie 03, 2004 21:02

Post » Pt gru 01, 2006 17:17

mi to wlasnie wygladało na stare mleko,ale wetka mi nie odpowiedziala czy to mleko,sorki ale słownictwo medyczne po niemiecku nie opanowalam :oops: :oops: :wink:
mi wyglada na to ze miała małe,bo niektore cycuszki sa takie wyciagniete :wink:

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 17:20

tomoe pisze:może jakieś stare mleko? może ona miała wcześniej małe?

ale, wtedy nie będzie nawrotów

a kaszaki, nie tylko robią się na głowie :roll: i jak i się dobrze nie wyczyści, to mogą powrócić
tak mi się przypomniało
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Pt gru 01, 2006 17:27

ale kaszaki tak łatwo wychodza?ona scisneła to i wysuwał sie powoli ten czop,a potem jak scisneła ten czop to sie rozsmarował :roll: blee :wink:
a malutka nawet nie pisnela,
a kaszaki grozne sa?czy moze sie wywiazac infekcja?

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 18:10

Kasia to z pewnością jest pozostałość po karmieniu. Kotka naprawdopodobniej wiosną miała małe :(

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Pt gru 01, 2006 19:27

kasia essen pisze:
Najlepszy jest tz :wink: dzwonił do mnie ze dwa razy pytac sie o mała,a teraz mnie zapytał:wo ist unsere kleine Katze?..podkreslam UNSERE,nicht nur meine :wink: :wink:

poprosze tłumaczenie :oops:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]