...są koty jeszcze schroniskowe...
a ja, Dzidzia - jestem kotem dywanowym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to ja... Dzidziavillia pisze:8O jak ja przykejaliście to chociaż mogliście w jakiejś wygodniejszej pozycji
dorabiają mi z mopa do zdjęć...covu pisze:dzidziu a kto ci takie pucki przykleil ??![]()
ziemowit pisze:dorabiają mi z mopa do zdjęć...covu pisze:dzidziu a kto ci takie pucki przykleil ??![]()
![]()
dlatego na tym dywanie naokoło mnie taki bałaganik![]()
ziemowit pisze:no, chyba ładnie - bo wszyscy mówią, że jestem ładnym kotkiem![]()
Pozdrawiam - Dzidzia
no tak sobie siadam przy komputerze i myślę, co napisaćanna57 pisze: Cały czas trzymam za twoje badania![]()
Będzie dobrze, musi być![]()
![]()
och, bo też jest co podziwiać - rosnę i nabieram coraz większego futerka, a co do tłustego brzucha to odkryłam, że to ziemowit ma tłusty brzuch, choć ponoć schudł ostatnio i nie widziałam jego wzlotów ekstremalnychanna57 pisze: Ale czytam i podziwiam Ciebie niezmiennie i bez przerwy![]()
ziemowit pisze:no tak sobie siadam przy komputerze i myślę, co napisać
dziś mnie ziemowit wytaszczył na schody klatki schodowej na przywitanie Zosi... wszystko było dobrze, ale jak usłyszałam kroki to się nieco zdenerwowałam, na szczęście okazało się że to Zosia i wylądowałam na jej rękach mrucząc wniebogłosy![]()
podobno dobrze, żebym się troszkę przyzwyczaiła do wyglądania poza dom... żebym nie była tak przestraszona przy wyjeździe na badania[/i]
och, bo też jest co podziwiać - rosnę i nabieram coraz większego futerka, a co do tłustego brzucha to odkryłam, że to ziemowit ma tłusty brzuch, choć ponoć schudł ostatnio i nie widziałam jego wzlotów ekstremalnychanna57 pisze: Ale czytam i podziwiam Ciebie niezmiennie i bez przerwy![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam - Dzidzia, Która Powoli Staje Się Maniakiem Komputerowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, muza_51 i 15 gości