Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:(...)
W sumie uczucie mam mieszane - sporo rzeczy się nie zmieniło (i tych dobrych i złych), ale to już jest jednak inne miasto. Już nie moje.
Nie żałuję, że się tam wybrałem (a i pogoda idealnie dopisała - zaczęło padać dopiero późnym wieczorem) ale więcej już tam nie zajrzę. No chyba, że za kolejne 50 lat.
czitka pisze:I pięknie!![]()
Ja też się troszkę boję takich miejsc i wspomnień, nie wiem, czy bym się odważyła.
Fajne zdjęcia, świetnie wyglądasz! Smuteczki i nostalgie...normalne, wiesz Lifter, chyba trzeba się do nich uśmiechnąć i sobie zanucić:
Lifter pisze:czitka pisze:I pięknie!![]()
Ja też się troszkę boję takich miejsc i wspomnień, nie wiem, czy bym się odważyła.
Fajne zdjęcia, świetnie wyglądasz! Smuteczki i nostalgie...normalne, wiesz Lifter, chyba trzeba się do nich uśmiechnąć i sobie zanucić:
Ot, podroz sentymentalna. Troszke mnie zmylily Google Maps, wiekszosc fotek sprzed 10 lat - a wiekszosc tych zmian nastapila w ciagu owych 10 lat, wiec nagle zdziwienie - wczoraj ogladalem, a dzisiaj sladu nie ma.
No ale coz. Zyje sie dalej. 50 lat we Wrocku, 10 lat tam. Czuje sie wroclawianinem, odwiedzilem dawne wspomnienia, wrocilem do domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312 i 141 gości