aga66 pisze:A tę brodę ściął czy jeszcze ma? Sam seks normalnie! Ja bród nie lubie bo miałam wujka z broda i jak jadł rosół to kluski mu się na niej osadzały. Ale są amatorki takiego męskiego zarostu, także Ewuś wszystko przed Tobą

Pola z brzuchem - miodzio....
Zgolił brodę i zdecydowanie lepiej wygląda ale nadal mówimy na niego binladen. Całkowicie nie jest w moim typie i do tego przypomina mi mojego ciotecznego brata ( choć ten to 190 cm dobrze zbudowany posturą podobny do swojego ojca i mojego taty bo byli rodzonymi braćmi ) i z wyglądu i z barwy głosu i zachowania i jest tak samo wkurzający jak tamten o czym nie omieszkałam mu powiedzieć. Jest ode mnie o 15 lat młodszy więc jak wydaję mu jakieś polecenie to kończy słowami tak jest starsza siostro.Z dnia na dzień robi jednak postępy i widzę , że się stara i słucha tego co do niego mówię.Chodzi nawet ze mną fejsować towar . Pokazuję mu różne sytuacje i uczę jak ma się wtedy zachować by nie narobić sobie kłopotu. Zaczął bardziej nad sobą panować i nie wdaje się już w pyskówki z klientami jak wcześniej. Popełnia nadal błędy ale daje sobie zwrócić uwagę i krytykę przyjmuje spokojnie.
Wczoraj zaczął się nawet otwierać i mówić coś o sobie.