klaudiafj pisze:A kiedy przyjdzie pora karmienia?
Słodkie kuleczkismacznego!
jadły ok 11.00, to przypuszczalnie ok 15.00 włączą alarm
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:A kiedy przyjdzie pora karmienia?
Słodkie kuleczkismacznego!

mir.ka pisze:Gaja juz w domu) Wszystko z nią w porządku. Ta utrata przytomnosci była spowodowana nagłym spadkiem poziomu cukru, co zdarza się u kociąt
( Trochę schudła koteczka w szpitalu, ale podobno zaczęła samodzielnie jeść, niedługo się o tym przekonam, jak przyjdzie pora karmienia. Jej bracia rano dostały tackę i nawet jadły, ale o 11.00 wypiły po pół butelki mleka.

klaudiafj pisze:A Gaja kiedy jadła, hę?
Nie wiem konkretnie co tam jej dali.
alessandra pisze:mir.ka pisze:Gaja juz w domu) Wszystko z nią w porządku. Ta utrata przytomnosci była spowodowana nagłym spadkiem poziomu cukru, co zdarza się u kociąt
( Trochę schudła koteczka w szpitalu, ale podobno zaczęła samodzielnie jeść, niedługo się o tym przekonam, jak przyjdzie pora karmienia. Jej bracia rano dostały tackę i nawet jadły, ale o 11.00 wypiły po pół butelki mleka.
![]()
![]()

mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A Gaja kiedy jadła, hę?
To fotki z wczoraj więc Gai na nich nie ma, bo była w szpitalu![]()
W lecznicy jadła dzisiaj ok 11.00, jak ja odbierałam o 12.00 to miała jeszcze umorusamy pyszczek, którym dała mi całuski :1luvu: Nie wiem konkretnie co tam jej dali.

JoasiaS pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A Gaja kiedy jadła, hę?
To fotki z wczoraj więc Gai na nich nie ma, bo była w szpitalu![]()
W lecznicy jadła dzisiaj ok 11.00, jak ja odbierałam o 12.00 to miała jeszcze umorusamy pyszczek, którym dała mi całuski :1luvu: Nie wiem konkretnie co tam jej dali.
![]()
![]()

Im ciaśniej, tym fajniejmimbla64 pisze:Brawo maluchy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości