klaudiafj pisze:Jacie kręcę! Jak to nie ma ogłoszeń?! To już nie ludzie, to bezrozumne potwory!
Kurde, żebym się na tym znała - ale są kamerki, można by zrobić pułapkę.Tylko jak... najgorsze jest to, że tacy ludzie są bezkarni, bezkarni, bo nikt ich nie złapał na zrywaniu ogłoszeń - trzeba dowodów. Zapytam m. może jeżeli to jest niedrogie, a może takie być, to zasponsoruję Ci taką kamerkę. Bo nie może tak być, trzeba tych "ludzi" ukrócić
Klaudio, to jest bez sensu. Ogłoszenia wisiały na całym osiedlu i nie ma nigdzie. Znowu tak jest (przerabiałam to, kiedy zginęła kotka sąsiadki), ale tym razem myślałam, że suma nagrody powstrzyma przed zrywaniem. I co zrobię, nawet jak złapię za rękę? Domyślam się, kto to mógł zrobić: dwaj kretyni, którzy mnie kiedyś napadli, jak karmiłam koty i jeden z nich trafił do sądu, dzięki innemu panu - widział i był świadkiem na policji. Albo nie oni, a przemyślnie ukrywający się inny potwór. Parszywe, obrzydliwe nic. To jest takie osiedle

Nienawidzę tych ludzi i życzę im, żeby z głodu, braku wody zakończyli marne, podłe żywoty.
Pan Piotr, właściciel, ma mi dostarczyć nowe ogłoszenia. Nie wiem, kiedy.