Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38 i pijawki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2016 21:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:To Dziewczynki będą przeszczęśliwe ze Pańcię będą miały dla siebie cały dzień :D

No nie całkiem cały bo jutro muszę trochę poszaleć coby wyniki miarodajne były.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie wrz 11, 2016 21:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
Bo ja zawsze tak mam. A jak wyjdę to chcę jak najszybciej wrócić do domu bo kociarni mi szkoda że same :cry:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie wrz 11, 2016 21:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Pola jak nie śpi to zawsze odprowadza mnie do drzwi a czasem to nawet chce wyjść ze mną.
Teraz chyba już mniej mam wyrzuty sumienia ale wcześniej to nawet zostawiałam im włączoną lampkę albo brzękające radio by nie czuły się samotne.
Jednak najczęściej jak wychodzę to one śpią w najlepsze.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 11, 2016 21:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
Bo ja zawsze tak mam. A jak wyjdę to chcę jak najszybciej wrócić do domu bo kociarni mi szkoda że same :cry:

A kociarnia szczęśliwa ze matki nie ma :lol: :twisted:
Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie wrz 11, 2016 21:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:
agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?

Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy

Jako że towarzystwo mi się utuczyło jak rasowe wieprzki to mają dietę cud wprowadzoną :mrgreen:
Na śniadanie i kolację mokre :D Ale chrupy oczywiście całodobowo mają co by za mocno mi się nie odchudziły :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie wrz 11, 2016 21:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:
Moli25 pisze:

Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy

Jako że towarzystwo mi się utuczyło jak rasowe wieprzki to mają dietę cud wprowadzoną :mrgreen:
Na śniadanie i kolację mokre :D Ale chrupy oczywiście całodobowo mają co by za mocno mi się nie odchudziły :mrgreen:

Chyba mamy ta sama dietę :ryk:
I jakos waga stoi :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Nie wrz 11, 2016 21:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:

Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy

Oczywiście ,że pełne. :mrgreen:
Mokre dostają zawsze rano ale nie zawsze wszystko zjedzą. Czasami jest nawet do wieczora i jak podeschnie to Pola je je.Cały czas za to maja suche więc jedzą kiedy chcą.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 11, 2016 21:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moje mokre dostają tylko rano 100 g lub 85 g na dwie i jeszcze często zostaje.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 11, 2016 21:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:

Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy

Oczywiście ,że pełne. :mrgreen:
Mokre dostają zawsze rano ale nie zawsze wszystko zjedzą. Czasami jest nawet do wieczora i jak podeschnie to Pola je je.Cały czas za to maja suche więc jedzą kiedy chcą.

Ja ostatnio zamówiłam suchego greenwoods 8O normę dzienna przerabiają bez zastanowienia 8O
Obrazek

Moli25

Post » Nie wrz 11, 2016 21:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

U mnie się trzyma Purizon. Kupowałam inne na spróbę ale jednak Purizon prowadzi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 11, 2016 21:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:U mnie się trzyma Purizon. Kupowałam inne na spróbę ale jednak Purizon prowadzi.

Ja mieszam,
Purizon ( wg mnie najlepsza karma razem na linii z Naturea )+ ....
Tym razem padło na nowość greenwoods :ok:
Ostatnio edytowano Nie wrz 11, 2016 21:26 przez Moli25, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Moli25

Post » Nie wrz 11, 2016 21:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

U mnie chrupy schodzą w nocy najwięcej. Bo rano widać że były jedzone. Chociaż bardziej wolą jednak mokre
Obrazek

agusialublin

Post » Nie wrz 11, 2016 21:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:U mnie się trzyma Purizon. Kupowałam inne na spróbę ale jednak Purizon prowadzi.

Ja mieszam,
Purizon ( wg mnie najlepsza karma razem na linii z Naturea )+ ....
Tym razem padło na nowość greenwoods :ok:

Muszę następnym razem kupić na próbę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 11, 2016 21:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Dzisiaj byliśmy u mamy na dożywianiu. Po obiedzie siadłam w dużym pokoju na kanapie i zasnęłam, na siedząco :mrgreen:
Zawsze jak pojedziemy do mamy na obiad to mnie spanie ścina 8O normalnie 20 minut muszę sie kimnąc, wszystko jedno gdzie i w jakiej pozycji :mrgreen:

Kiedyś jak mnie śpiączka złapała w pracy w sklepie to byłam już tak zdesperowana że chciałam do łazienki iść i kimnąć się na kibelku :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie wrz 11, 2016 21:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

No nic moja pralencja dopomina się uwagi obwieszczając mi piskiem skończoną robotę.
Teraz do roboty muszę się wziąć ja - powiesić pranie i iść spać.
Dobrej nocki wszystkim. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]