agusialublin pisze:To Dziewczynki będą przeszczęśliwe ze Pańcię będą miały dla siebie cały dzień
No nie całkiem cały bo jutro muszę trochę poszaleć coby wyniki miarodajne były.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:To Dziewczynki będą przeszczęśliwe ze Pańcię będą miały dla siebie cały dzień
agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
Bo ja zawsze tak mam. A jak wyjdę to chcę jak najszybciej wrócić do domu bo kociarni mi szkoda że same
Moli25 pisze:agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
Bo ja zawsze tak mam. A jak wyjdę to chcę jak najszybciej wrócić do domu bo kociarni mi szkoda że same
A kociarnia szczęśliwa ze matki nie ma![]()
![]()
Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy
agusialublin pisze:Moli25 pisze:agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
![]()
Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy
Jako że towarzystwo mi się utuczyło jak rasowe wieprzki to mają dietę cud wprowadzoną![]()
Na śniadanie i kolację mokreAle chrupy oczywiście całodobowo mają co by za mocno mi się nie odchudziły
Moli25 pisze:agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
![]()
Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:agusialublin pisze:Masz coś takiego że jak wychodzisz z domu to masz wyrzuty sumienia że zostawiasz Dziewczynki same ?
![]()
Miski pełne zostawiasz?
O to im chodzi Hyhyhy
Oczywiście ,że pełne.![]()
Mokre dostają zawsze rano ale nie zawsze wszystko zjedzą. Czasami jest nawet do wieczora i jak podeschnie to Pola je je.Cały czas za to maja suche więc jedzą kiedy chcą.
Ewa L. pisze:U mnie się trzyma Purizon. Kupowałam inne na spróbę ale jednak Purizon prowadzi.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:U mnie się trzyma Purizon. Kupowałam inne na spróbę ale jednak Purizon prowadzi.
Ja mieszam,
Purizon ( wg mnie najlepsza karma razem na linii z Naturea )+ ....
Tym razem padło na nowość greenwoods
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, muza_51, zuza i 1166 gości