Hej Dziewczynki

Dziękuję za miłe słowa, ale już kończmy ten temat, bo będzie, że znowu mam jakieś problemy psychiczne
Wczoraj ok 18 położyłam się na łóżku i przyszła do mnie Marysia Oooo najpierw mnie ugniotła, a kiedy byłam wystarczająco wygodna to przytuliła się do mnie, objęłam ją ręką, przykryłam nas kołdrą i zasnęłyśmy jak kamienie. W końcu musiałam wstać do kibelka, Marysia poszła jeść, wróciłam, po chwili wróciła Marysia i położyła się znowu obok mnie Oooo

Pazurkiem dała mi znać, że mam ją przykryć kołdrą i dalej spała a ja leżałam. Po pewnym czasie poszłam do drugiego pokoju, a Marysia spała pod kołdrą jeszcze kilka godzin

Tak było zanim zaczęły się problemy z Marysią

A na mnie była obrażona. Wszystko już zmieniło się na dobre, a tu taka oto fotka - znowu mogę robić zdjęcia moich kotów wszystkich razem

(dziwny kadr, gdyż ja też zajmowałam swoje miejsce

)

W nocy się obudziłam i znowu Marysia była do mnie przytulona, Tosia leżała w nogach łóżka

Gosiu moja łazienka ma ciemne kafle na podłodze i trzy kafle od podłogi - to prawie czarny grafit. Potem kilka kafli jest białych i kafle kończą się chyba na 150 cm i potem mam szarą farbę. Wygląda to fajnie, nie jest ciemno

Jest jeszcze dekor z kwiaty, który mi się średnio podoba, no ale był najlepszy na jaki było nas stać

Lotos2014, dalej zachęcam do założenia swojego wątku - kociaki masz

A chętnie bym poczytała częściej co u Was słychać - a co słychać u kotków? Dziś ten dzień!!! Wymarzona chwila - Twój osobisty i nietykany, nowiuteńki i bajerancki Pentax w Twoich rękach

Zazdroszczę Ci

To zawsze jest wielkie święto

Bardzo się cieszę, że dołączyłaś do naszej floty Pentaxiarzy