Moderator: Estraven
aannee99 pisze:Tosia jest cudowna!!!!![]()
aannee99 pisze:Tosia trafi do wspaniałego domu,naprawdę cieszę się,że malutka będzie u Klaudii, bo to mądra, bardzo ciepła i kochająca zwierzęta osóbka
mir.ka pisze:aannee99 pisze:Tosia jest cudowna!!!!![]()
trzeba ją zobaczyć na żywo bo fotki nie oddają jej delikatnej urody![]()
dzisiaj kilka osób się nią zachwycało, a mała patrzyła na nich z moich ramion tymi swoimi wielkimi oczami
barbarados pisze:Trzeba było powiedzieć : To są człowieki . Niedługo dostaniesz swoich i będą ci usługiwać![]()
Mała jest śliczna .
aannee99 pisze:Tosia trafi do wspaniałego domu,naprawdę cieszę się,że malutka będzie u Klaudii, bo to mądra, bardzo ciepła i kochająca zwierzęta osóbka
Gosiagosia pisze:aannee99 pisze:Tosia trafi do wspaniałego domu,naprawdę cieszę się,że malutka będzie u Klaudii, bo to mądra, bardzo ciepła i kochająca zwierzęta osóbka
Tak to prawda Tosia ma szczęście. Jeszcze będzie miała dwie siostrzyczki.![]()
![]()
mir.ka pisze:ciekawe jak Tosia będzie się zachowywać w swoim domku i jak dziewczyny Klaudii ja przyjmą, bo moje rude nadal jej niechętne![]()
Tosia była dzisiaj u weta w schronisku, została zaszczepiona i zaczipowana, wszystko dzielnie zniosła, nawet nie płakałaByła też zważona -760 g kota
![]()
jak do mnie trafiła wazyła chyba 430g, ale nie jestem całkiem pewna bo ciężko było mi ją zważyć
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A czy Tosia juz coś mówi? Aha no mówi bo mówiłaś ze Cię wola:)
"mamunia" jeszcze nie mówi![]()
tego Ty ja będziesz musiała nauczyć![]()
Tosia teraz wydaje takie piski, gdybym długo się nią nie interesowała to piszczy z taką złością![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 639 gości