anulka111 pisze:Ja tez poproszę zdjecia Ciebie w kostiumie.
Piłaś, czy co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dorota pisze:Moli25 pisze:Dorota pisze:Oczywiscie WROCŁAW
![]()
![]()
![]()
A co takie oczka robisz??
Dorota pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Ale wrażeńOceanarium prezentuje się fantastycznie - kocham pingwinki!
A były rekiny? Też uwielbiam
Ja troszkę pływam, ale i tak zawsze mam zabezpieczenie
A wszystko Klaudia było![]()
. Piękne manty, rekiny, przeròżne ryby i rybki,no zatrzęsienie. Naprawdę jest co podziwiać
warto się przejechać
![]()
.
W ogóle przed pojechaniem nad wodę na szybko kupowałam kostium. Za szybko, ładny,ale strasznie w nim wyglądam. A tam, dałam radę.
Uprasza się o dokumentację
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Moli25 pisze:Dorota pisze:Oczywiscie WROCŁAW
![]()
![]()
![]()
A co takie oczka robisz??
Bo obstawiałam jakieś antypody
Dorota pisze:Dorota pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Ale wrażeńOceanarium prezentuje się fantastycznie - kocham pingwinki!
. Piękne manty, rekiny, przeròżne ryby i rybki,no zatrzęsienie. Naprawdę jest co podziwiać
warto się przejechać
![]()
.
W ogóle przed pojechaniem nad wodę na szybko kupowałam kostium. Za szybko, ładny,ale strasznie w nim wyglądam. A tam, dałam radę.
Prośba nadal aktualna
kalair pisze:Oszalała..A konkretnie?
kalair pisze:Dorota pisze:Dorota pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Ale wrażeńOceanarium prezentuje się fantastycznie - kocham pingwinki!
warto się przejechać
![]()
.
Prośba nadal aktualna
Prosić zawsze można!
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Dorota pisze:kalair pisze:A wszystko Klaudia było![]()
warto się przejechać
![]()
.
Prośba nadal aktualna
Prosić zawsze można!
No tak. Jestem grzeczna, więc tylko proszę
kalair pisze:No nie wątpię....w Twoją grzeczność i w ogóle..
kalair pisze:Caragh pisze:Biedne zwierzątka, w niewoli trzymane....
Kretki nie muszą zawracać sobie główek takimi pierdołkami. one wiedzą, ze są najpiekszniejsze!
A wiesz, że niektórych zwierząt wcale by nie było, gdyby nie ogrody zoologiczne? O ile cyrk to dla mnie wielkie g, o tyle doceniam ogrody, jeśli tylko zwierzęta trzymane są w odpowiednich warunkach.![]()
Kretki to Kretki ofkors!
kalair pisze:Dorota pisze:Dorota pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Ale wrażeńOceanarium prezentuje się fantastycznie - kocham pingwinki!
warto się przejechać
![]()
.
Prośba nadal aktualna
Prosić zawsze można!
klaudiafj pisze:Ja nie śmiałam prosić w stroju tylko była mowa o zdjęciach z Oceanarium o fotorelacje ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 56 gości