Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mam nadzieję że nie będzie- bo jak zacznie śpiewać to ja tych 300 km nie przejadęrudalia pisze:O, na wigilię jedziecie do mamy? To może Wam Tambek całą drogę będzie Last Christmas śpiewał
Niby racja zamieszania nie ma ale gdzie wtedy miejsce na prezenty i obżarstworudalia pisze:Heh, jak czytam o świątecznych przygotowaniach to myślę sobie że jednak dobrze być psem pogańskim (jak swego czasu nazwał mnie kolega), tyle zamieszania mnie omija.
już mnie dzisiaj zagonił do polowania terrorysta jedenrudalia pisze:Btw, święta czy nie, na szczura polować trzeba!
jaki kosmos kulinarnyjou pisze:... Zrobiłam już kapustę (mam super przepis, banalny. Kapusta z żurawiną, jabłkiem, grzybami i pietruszką![]()
)
JA zawsze ładnie patrzę Ciociujou pisze:Jak Twoje oczy Tambku? Już ładnie patrzysz na świat?
chat_noir pisze:Niby racja zamieszania nie ma ale gdzie wtedy miejsce na prezenty i obżarstwomy się tak rzadko z rodziną widujemy że w święta fajnie jest posiedzieć i pogadać przy stole; i jeszcze jak choinką pachnie
a ja dodatkowo w tym roku wyjątkowo mam CAŁE święta wolne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości