Lucek próbował to żreć

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 1,1,0.html

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:My przeszliśmy jakiś czas temu z Benka bentonitowego na Cats Best Eko Plus. Jestem zadowolona, zdecydowanie mniej pyli. A że sie nosi po domu - no cóż, trzeba przeboleć. A Benka też kociska roznosiły po domu.
Ostatnio robiłam podejście do Benka kukurydzianego - wydawał się fajny, ale coś kotom nie spasowało, trzeba było zmieszać z Cats Bestem.
P.s. Czuję się dojechana jak kóń po westernie - zachciało się nam, kurna, remonciku![]()
Jedyny plus jest taki, że z pokoju znikną wszystkie szmatki, czyli dywaniki, firanki itp. No i tak jakby trochę czyściej się zrobiNie macie pojęcia, jak się tapeta od cygaretów potrafi przebarwić
Gosiagosia pisze:Co pościk to remoncik ale was dziewczyny naszło.Ja chyba mam dwie lewe ręce bo nie nadaję się do remontów, za to sprzątam po remontach.
A czeka mnie remont łazienki i już się boję, nie wiem jak koty to zniosą. Chyba będę musiała się z nimi przenieść na czas remontu na działkę.
casica pisze:W kwestii piasku to bentonitowe odrzucam a priori.
Z różnych powodów. Ale podstawowe są dwa: mam schizę, że kot mi się "zabetonuje"no i odpadają wszystkie żwirki, których nie można utylizować w kiblu.
Jednak pozostanę przy CB, oczywiście sobie ponarzekam, bo niby kto bogatemu zabroni?
felin pisze:Swego czasu innych nie było. A jak przyszło co do czego, to nieżyjący rezydent-senior zdecydowanie odmówił współpracy przy CBE. Pozostaliśmy z bentonitem.
Aktualne towarzystwo aż tak wybredne nie jest, jednak CBE też im średnio pasi, więc próbuję inne w płonnej nadziei, że mniej tego będzie się walać po całej chałupieZeszłego lata przećwiczyliśmy kilka, w tym Tigerino czy Canada coś tam, ale żaden (tym razem mi) nie do końca podszedł ze względu na pylenie.
Poza tym, jest jeszcze taki problem, że nie za bardzo mam gdzie zadołować 40 litrowy wór, a Benek 10 litrowy wchodzi do wiaderka w kiblu. Teraz też mam pół kibla zajęte przez wór kiszonkiAle jestem skłonna przemyśleć jakiś pojemnik, gdyby się sprawdził.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 46 gości