Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2015 16:21 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

No dobrze, skoro nie chcecie czekać :)

Obrazek

Tak jak mówię, szału nie ma :) Meble będą białe wkrótce, bo farba już czeka. O dziwo Kitula wskakuje na tą pierwszą półkę, która jest jakoś dziwnie wysoko (nie sądzę, żebym kazała tak wysoko ją zrobić, coś m. chyba pomieszał), no ale jak Kitula daje radę to każdy młodszy kot też da :)
W każdym razie Kituś chodzi po półkach, na szafę po prawej boi się wskoczyć na razie.

Będę piekła drożdżówki w moim zepsutym piekarniku, ciekawe co z tego wyniknie :/ makowce świąteczne spaliły się a w środku były surowe, mam nadzieję, że tym razem się uda :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 19, 2015 16:27 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Super te półeczki są,brawo!!! :)

Trzymam kciuki aby drożdżówki wyszły jak należy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 19, 2015 16:28 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ale ładne półeczki :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon sty 19, 2015 16:28 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Wiesz Ty co, że to nie jest głupi pomysł takie pułki !super wyszło :D
Jeszcze kociambry się rozłożą i będzie gites :ok: na szafę tez wskakuja ? :D

A doczytałam :lol: ogarniają powoli temat szafy :lol: Moja Molka by cały dzień na szafie siedziała :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon sty 19, 2015 16:32 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

hej klaudia !:)
noo i super wyszlo z tymi półkami :D pomysl ekstra :D

trzymam kciuki za drozdzowki !!:D
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon sty 19, 2015 16:34 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Drożdżowka z mlekiem 8O nie kuśśśśś 8O :D
Obrazek

Moli25

Post » Pon sty 19, 2015 16:39 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzięki Dziewczyny :) Właśnie nie z mlekiem, bo nie mam mleka i jak na złość nawet śmietanki do kawy (czasem śmietankę rozrabiałam wodą i zastępowałam mleko) więc na wodzie takie wegańskie, ale z dżemem i co lubię najbardziej lukrem. No zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Ogólnie jakoś tak lubię gotować w poniedziałki, bo nie lubię pracować w poniedziałki. :)

klaudiafj

Post » Pon sty 19, 2015 16:43 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ja gotuje od poniedziałku do piątku :lol: Taka moja praca :lol: ale w domu już nie mam sił gotować :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Pon sty 19, 2015 17:00 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ja bym nie mogła gotować od pon do pt :) No, ale każdy robi to co lubi :) W ogóle muszę gotować na głodnego, bo na objedzonego nie potrafię ;)
A co do piekarnika to normalny mąż kupił by żonie dobry piekarnik i cieszył się pysznymi wypiekami - a ja od swojego usłyszałam - "wiesz, chciałbym uniknąć sytuacji w której kupię nowy piekarnik, a ciasta dalej będą spalone i surowe w środku" :evil:

klaudiafj

Post » Pon sty 19, 2015 17:01 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

że nie wierzy w Twoje zdolności kulinarne? no nie wierzę..eeeee :D
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 19, 2015 18:05 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:No dobrze, skoro nie chcecie czekać :)

Obrazek

Tak jak mówię, szału nie ma :) Meble będą białe wkrótce, bo farba już czeka. O dziwo Kitula wskakuje na tą pierwszą półkę, która jest jakoś dziwnie wysoko (nie sądzę, żebym kazała tak wysoko ją zrobić, coś m. chyba pomieszał), no ale jak Kitula daje radę to każdy młodszy kot też da :)
W każdym razie Kituś chodzi po półkach, na szafę po prawej boi się wskoczyć na razie.

Będę piekła drożdżówki w moim zepsutym piekarniku, ciekawe co z tego wyniknie :/ makowce świąteczne spaliły się a w środku były surowe, mam nadzieję, że tym razem się uda :)

Super to wyglada!!! Koteczki mogą się górą przemieszczać, a to świetne dla nich! :D
Drożdżówka to jedyne, co mi fajnie wychodzi, i tylko takie piekę. O. :mrgreen: Ostatnio robiłam z kruszonką.Mniam.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 19, 2015 18:58 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ciekawa jestem jak tam drożdżówki :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 19, 2015 18:58 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Jeszcze muszę dwa stopnie dorobić małe, żeby było im łatwiej :) A potem jeszcze na jednej ścianie zrobię półkę :)

Drożdżówki też ciężko widzę. Miałam dżem i drożdże, ciasto fajnie wyrosło, ale się rozjechały i nie wiem co z tego będzie ;p Właśnie pieką się. Nie wiedziałam jak je zawinąć, więc zrobiłam rulon i pokroiłam i chyba to nie był zbyt dobry pomysł :)

klaudiafj

Post » Pon sty 19, 2015 19:21 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Może uda się je zjeść :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 19, 2015 19:36 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ciekawy pomysł z tym rulonikiem. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]