No to uprawiam właśnie leniwy balkoning. Może i upału niema, ale jest pięknie, słychać ptaszyska jakieś i morskie fale oraz swojską spawarkę gdzieś z dalszej odległości. Piję herbatę, a za chwilkę podadzą kawkę

no miło.
Nie posiadłam sztuki multicytatów na tablecie, więc odpowiadam po kolei
1. Józefina1970, to odpalaj co masz do odpalenia i odwiedź nas, to możliwe bo apartament jest generalnie dla 6 osób tylko ja się bardzo nie lubię gnieździć więc zawsze biorę większy
2. Ewan, kanclerska głowa

też tak zawsze podejrzewałam, że wódka z sokiem jest niezdrowa
3. AgaPap, no tak, macie ciut dalej, o 2 godziny? Urlopuję się w Aquamarina, link wstawię jak uruchomię wifi w laptopie. Obiekt jest fantastyczny, polecam gorąco
Co mnie wnerwiło? A2 państwowa, odcinek Łódź - Konin, ok 100 km za 9, 90. Autostrada Kulczyka, Konin - Poznań (do obwodnicy Poznania) czyli 67 km za 32 zeta, złodziej. Dalej od Poznania do S3 24 zeta. Zdzierstwo i rozbój w biały dzień, no ale co robić?
Wkurza mnie kuchenka indukcyjna bo nie można na niej zrobić kawy w podróżnym ekspresie. Na wyposażeniu ekspres przelewowy, ale takiego płynu nie przyswajam, to już wolę kawę plujkę. No ale to drobiazg, czajnik jest herbata jest, jest życie. Życia bowiem bez herbaty nie ma, bez kawy zaś istnieje.
Komunikat koci ok. Dzisiaj rano zlokalizowany został paw mięsny obok kanapy. Brak doświadczenia nie pizwala stwierdzić czyj, oraz czy wczorajszy czy dzisiejszy. Ale poza pawikiem wszystko ok.