Kurka, skąd w środku nocy w kocim brzusiu niestrawione mięcho!

Podałam pannicy odrobinę chrupów na uspokojenie żołądka. Zeżarła ze smakiem. Efekt - dzisiaj nie chce jeść barfa

Powinnam się cieszyć, że przynajmniej Czarnidełko zjadło śniadanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:A może się na noc przejadła?
MB&Ofelia pisze:Milena_MK pisze:A może się na noc przejadła?
Nie, zanim położyłam się spać, to nie jadła prawie nic.
Bardzo bym się cieszyła, gdyby się przejadła![]()
Wczoraj przezornie dałam jej odrobinę chrupków późnym wieczorem, żeby przypadkiem nie pawiowała z głodu w nocy. Pawia nie było, za to rano miałam ochotę przerobić pannice na mielonkęObudziły mnie przed budzikiem, urządziły sobie Wielką Pardubicką
![]()
Czy ja asię kiedyś wyśpię?![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:No niby wynagrodziło... Ale siedzę w robocie i nie mogę się obudzić![]()
Dobrze chociaż, że nie mam nic bardzo pilnego do zrobienia. Moooże w końcu się dobudzę
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:No niby wynagrodziło... Ale siedzę w robocie i nie mogę się obudzić![]()
Dobrze chociaż, że nie mam nic bardzo pilnego do zrobienia. Moooże w końcu się dobudzę
No cóż sama chciałaś złotka oglądać to cierp ciało coś chciało.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:No niby wynagrodziło... Ale siedzę w robocie i nie mogę się obudzić![]()
No cóż sama chciałaś złotka oglądać to cierp ciało coś chciało.
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Co mi tam zmarszczki... I tak już siwieję od kociego niejedzenia. Jeszcze trochę a zamienię się w wiedźmę - pomarszczoną, siwą, z kotami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, zuza i 109 gości