Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 03, 2014 22:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Miruś Wszechpotężny:

Obrazek

I maleńka Kiti:

Obrazek

Oraz Ramon:

Obrazek

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sty 03, 2014 22:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Piękne są
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt sty 03, 2014 22:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

A Manfreda dzie???
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pt sty 03, 2014 23:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Proszę apelować do Cairo, to są zdjęcia z lata, kiedy cairowe stadko liczyło trzy sztuki.
Ale wiecie , jak kto zna Kotkinsa...

Nie wiem jak Wy, ale ja idę spać.
I to w rozpaczy: moja najmłodsza córeczka miała na łapce tylnej dreda wielkości śliwki!!!!
Jak , czemu i dlaczego???
Ja nie wiem- codziennie czeszę, przeglądam i pudruję a ta mała zołza zawsze gdzieś skołtuniona jak szmatka jest.
Jakiś specjalny talent??
Kiedy pomyślę, CO ona musiała przeżyć przez pierwsze dwa lata będąc kotem wychodzącym, nigdy nie czesanym...zapchlonym i skołtunionym tak ,że z tyłu łapek miała owe słynne "obcasy", które jej Neigh wycięła...To mam ochotę dopaść tego sk*** , który ją sprzedał na Allegro jako 8-miesięczne kocię . Z czterema kociakami w brzuchu...

Właśnie kombinuje jak zrzucić kolejną bombkę z choinki.
Kombinuje całe życie...

A o siczki a to bombka a to wlezie w rozlany barszczyk (sama rozlała)
I to wieczne siedzenie przy kranie i pchanie się pod strumień z kranu...

Jak to mówi Małż "gdybyśmy jej nie kochali to jej byśmy nie mieli..."
Sama prawda.

A Lal dziś łazi marudzi.
Że trzeba się położyć z Lalisiem.
I z Fio.
Pewnie Fio już zajęła strategiczną pozycję (walczą o miejsce na "kociej poduszce" ci dwoje)
Zabrać Leosia na drapaczek (jak on pięknie chrapie w nocy).
I Mela wpuścić pod kołdrę...żeby tam puszczał przecudnej wonności bąki.

Dobrej nocy...

kotkins

Post » Pt sty 03, 2014 23:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Proszę apelować do Cairo, to są zdjęcia z lata, kiedy cairowe stadko liczyło trzy sztuki.
Ale wiecie , jak kto zna Kotkinsa...

Przydałby mi się taki efekt kotkinsa.
Najlepiej w komplecie z przekonaniem małża o potrzebie dokocenia :roll:

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Sob sty 04, 2014 0:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Anemon pisze:A Manfreda dzie???

Obrazek

Manfreda nie miała jeszcze poważnej sesji zdjęciowej, na razie ma tylko tą wspólną fotkę z Ramonem.

Kotkinsowa torba się jeszcze nie znudziła, zasiedlana jest przez persidła na zmianę. Manfreda jeszcze nie odkryła do czego służą torby.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Sob sty 04, 2014 2:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Ja wiem, jak wymówić "azzurro". Ale też mało dobre na imię.
Na razie na potrzeby bazy safe-animal został Nataszkiem. Bo oprócz Nataszy przypomniało mi się jeszcze jedno: "O zielony Konstanty, o srebrna Natalio"...
A w ogóle to się zrobiłam. Nie chciałam, by wprowadzili go do bazy w lecznicy, żebym sama mogła zarządzać kontem. A tu proszę - 30 zł za wprowadzenie zwierzaka do bazy. Kurczę, ostatnio było tylko 30 za utworzenie swojego konta, a zwierzaki można było wprowadzać w dowolnej liczbie...
A w ogóle to zdjęcie Nataszka - proszę się wpatrywać i myśleć nad lepszym imieniem Obrazek
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 04, 2014 3:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

...no przeca Rymbaba jak żywy...... :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Sob sty 04, 2014 8:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

koteczekanusi pisze:Obrazek

O jakie cudo!

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Sob sty 04, 2014 9:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Platero :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 04, 2014 10:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

jak dla mnie to jest Olaf albo Tymoteusz
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Sob sty 04, 2014 11:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Tymon.

Manfred jest pięknym, klasycznym kotem.
Niestety w Kotkinsowie panują jakby inne standardy urodowe narzucone przez pewną piękność lokalną, miss naszego wszechświata.
Według niej piękny kot wygląda TAK:

Obrazek

A tu ładne zdjęcie lalisławowe, bo on jakoś tak groźnie wypada na fotkach a to sam miód przecież.

Obrazek

Na tym zdjęciu Lal czeka grzecznie na progu łazienki na poranną toaletę.
Chłopak jest bardzo bystry- szybko się nauczył ,że koty się czesze o poranku, siczkuje pod prysznic i w ogóle - łatwo się przystosował.
Opanował też np. spanie na stoliku kawowym, zupełnie jak reszta stada.
Jak można nie chcieć TAKIEGO Lalka, gdzie ci ludzie oczy mają???? 8O

A Mel twierdzi ,że uroda nie jest w życiu najważniejsza.
Mówi ,że ważna jest miska i możliwość pospania sobie w łóżku Dużych!

Obrazek

Taka pościel o lekkiej jamniczej woni jest tym co rzecz jasna kochamy najbardziej , podobnie jak kłaki na poduszkach i pazurki na prześcieradle. Że o kawałkach żwirku nie wspomnę...

kotkins

Post » Sob sty 04, 2014 11:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Szefunio co prawda już od dawna nakazał spanko reszcie stada , ale niektórzy się wyłamują.
On sam daje przykład.
Szefunio Leukocik ma zawsze potargane futerko- uwierzylibyście ,że był czesany przed pół godzinką?
Miał myte oczka i czyszczone uszka, smarowany nosik i dostał Effa...
A nie wygląda, prawda?

Obrazek

To są ci, co się wyłamują:

Obrazek

Prawda ,że ona wygląda tak, jakby miała tylko 3 cm nóg? To przez futerko.
Stała wielbicielka Amelki zarzuciła mi ostatnio ,że nie dbam o nią (Amkę znaczy...)- ma brudne oczka i zmierzwioną sierść.
No faktycznie- niedrożne przewody łzowe powodują zacieki , które myję kilka razy dziennie.
A futerko jest porażką.
Przy tej ilości włosów czesana dwa razy dziennie dziewczynka i tak się dredzi.
Wielbicielka Amki napisała ,że mam za dużo kotów- zgadza się.
Miały być trzy.
Aczkolwiek to zupełnie nie oznacza ,że któryś jest do oddania.
Niestety -wolę kupić większy dom i mieć czworo, niż oddać Amelię.
Pewnie to nieodpowiedzialne?
Cóż- trudno.
Kochamy ją.
Niech siczkuje w naszych progach!

kotkins

Post » Sob sty 04, 2014 11:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

Sama kocia nieszczęśliwość, prawda?

Obrazek

kotkins

Post » Sob sty 04, 2014 11:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- bardzo płaska Kiti..

cudni wszyscy co do jednego!!!

przyznam się szczerze, że kolegów biszkoptowo-miodowych mylę imionami :roll: ale i tak podziwiam!!!!!!

a Tymek pasuje, no nie???
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

[poprzednia][następna]