). tak sobie myślę, miał chłopak popiątne (!) szczęście, że do Was trafił. pambók jedne wie, co by z im było i czy w ogóle by był.
Moderator: Estraven
). zabers pisze:te próby odwagi są przesłodkie
zabers pisze: pambók jedne wie, co by z im było i czy w ogóle by był
casica pisze:...zabers pisze:te próby odwagi są przesłodkie
A tak, mam nadzieję, że przyjedziesz i zakosztujesz słodyczy, no i sprawdzisz swoją odwagę, zimną krew i inne cechy stalowego zabersa, po sprawdzeniu z wynikiem pozytywnym, dodaje się jakieś +20 do zajebistości![]()
...
zabers pisze:casica pisze:...zabers pisze:te próby odwagi są przesłodkie
A tak, mam nadzieję, że przyjedziesz i zakosztujesz słodyczy, no i sprawdzisz swoją odwagę, zimną krew i inne cechy stalowego zabersa, po sprawdzeniu z wynikiem pozytywnym, dodaje się jakieś +20 do zajebistości![]()
...
Aż +20 punktów!?Kusząca propozycja
moś pisze:Hyhy![]()
brzmi jakby młoda matka potrzebowała przerwycasica pisze:zabers pisze:casica pisze:...zabers pisze:te próby odwagi są przesłodkie
...
Aż +20 punktów!?Kusząca propozycja
A tak, i jeszcze +20, zastanawiam się do czego, do charyzmy?
Bo próba odwagi to jedno, ale przecież jest jeszcze opcja niedźwiadek polarny mistrz świata w łupaniu lodu![]()
Oto inna, bardziej inwazyjna wersja ptong czyli metoda zwana jeeeeeb.
To proste, a jak wiadomo nie ma nic doskonalszego niż szlachetna prostota![]()
Stajemy na tylnych łapkach, stoimy chwilkę, zbieramy się w sobie i? Tak! I jeeeeeb przednimi łapkami, z całej siły w brzuch - łupiemy lódMam mięśnie ze stali, po cholerę mi jakieś siłownie?
Zabawa jest bankowa gdy człowiekowi burczy w brzuchu, akurat przed chwila mi burczało, + 20 do czegoś, do czego to się okaże
moś pisze:Hyhy![]()
Chcesz poćwiczyć sprawności skauta?
ezzme pisze:brzmi jakby młoda matka potrzebowała przerwy
moś pisze:Na razie podziekuje
casica pisze:ezzme pisze:brzmi jakby młoda matka potrzebowała przerwy
Ach nie, tak sobie oplatam, tak się użalam świeżo po łupaniu lodu, poza wszystkim strasznie słodki![]()
moś pisze:Ćwicze codziennie z Tolkiem, Dzidkiem i Mosiem. Mam ich czasami jednocześnie na brzuchu. Nic nie pomaga
ezzme pisze:jak wszystkie dzieci
moś pisze:Ćwicze codziennie z Tolkiem, Dzidkiem i Mosiem. Mam ich czasami jednocześnie na brzuchu. Nic nie pomaga
ezzme pisze:może Dżigit ma nowatorską metodę?
moś pisze:Nowatorska metoda jest w opcji na podbrzusze- męskie. U JJ-ta się sprawdza.
moś pisze::ryk:
Lubi młodych chlopców? To nie przyjeżdzam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 553 gości